TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Mintak tolong bro2 cari kan M bawah 1k ..rosak pon diterima ..

View previous topic View next topic Go down

Mintak tolong bro2 cari kan M bawah 1k ..rosak pon diterima ..

Post  aqim on Mon Feb 25, 2013 9:24 am

Dah teringin sangat nak pakai ..yang dulu pakai tak sampai sebulan dah hilang Sad Sad Sad Sad Sad

aqim
Private frenzy
Private frenzy

Age : 23
Location : kuala lumpur , malaysia
Humor : pon bolee ;D

http://crazykidz77@yahoo.com (facebook.com)

Back to top Go down

Re: Mintak tolong bro2 cari kan M bawah 1k ..rosak pon diterima ..

Post  tokmat on Thu Feb 28, 2013 4:43 pm

SUSAH NIE BAWAH 1K NAK CARI... No

tokmat
Private frenzy
Private frenzy

Age : 34
Location : selangor. klang
Humor : menyelam sambil mancing..

Back to top Go down

Re: Mintak tolong bro2 cari kan M bawah 1k ..rosak pon diterima ..

Post  aqim on Fri Mar 01, 2013 8:02 am

tokmat wrote:SUSAH NIE BAWAH 1K NAK CARI... No

Kalau ade yang 1.2 atau yang dekat2 tu boleh jugak huhu ..mane lah tau ade yang dah tak pakai kan Neutral Neutral

aqim
Private frenzy
Private frenzy

Age : 23
Location : kuala lumpur , malaysia
Humor : pon bolee ;D

http://crazykidz77@yahoo.com (facebook.com)

Back to top Go down

MINTAK TOLONG BRO2 CARI KAN M BAWAH 1K ..ROSAK PON DITERIMA ..

Post  oyienz on Sun Mar 24, 2013 8:37 pm

salam bro..duduk area mana? saya ada TZM nak dijual, sebab2 saya tak pakai lagi kerana saya dah berkahwin, motor dah 3 tahun tersadai, last sekali sebelum tersadai masih boleh hidup lagi.. kalau berminat PM saya

oyienz

Age : 35
Location : Danau Kota

Back to top Go down

Re: Mintak tolong bro2 cari kan M bawah 1k ..rosak pon diterima ..

Post  shaikadir on Sat Jul 20, 2013 8:22 am

aqim wrote:Dah teringin sangat nak pakai ..yang dulu pakai tak sampai sebulan dah hilang  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad

salam bro call aku 012-9270941 izhar area gombak... tzm murah2

shaikadir

Age : 33
Location : KL

Back to top Go down

Re: Mintak tolong bro2 cari kan M bawah 1k ..rosak pon diterima ..

Post  faiz abdullah on Sat Sep 14, 2013 7:45 am

Bro oyienz ade lg x tzm tu sye nk bli buget pown 1k je

faiz abdullah

Age : 22
Location : kepong kl

Back to top Go down

Re: Mintak tolong bro2 cari kan M bawah 1k ..rosak pon diterima ..

Post  slap2begin on Sat Jan 25, 2014 10:18 pm

bro oyienz.. sekiranya tzm anda masih ada sila pm saya no fon untuk dihubungi

terima kasih

slap2begin

Age : 36
Location : kajang

Back to top Go down

Re: Mintak tolong bro2 cari kan M bawah 1k ..rosak pon diterima ..

Post  kehek on Sat Mar 01, 2014 1:24 pm

aqim wrote:Dah teringin sangat nak pakai ..yang dulu pakai tak sampai sebulan dah hilang  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad


kat dalam facebook banyak member nak tolak murah murah ..

kehek
Private frenzy
Private frenzy

Location : kota damansara

Back to top Go down

Re: Mintak tolong bro2 cari kan M bawah 1k ..rosak pon diterima ..

Post  slap2begin on Sat Mar 01, 2014 3:58 pm

kehek wrote:
aqim wrote:Dah teringin sangat nak pakai ..yang dulu pakai tak sampai sebulan dah hilang  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad


kat dalam facebook banyak member nak tolak murah murah ..

mana ? try paste link

slap2begin

Age : 36
Location : kajang

Back to top Go down

Re: Mintak tolong bro2 cari kan M bawah 1k ..rosak pon diterima ..

Post  Sponsored content Today at 2:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum