TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

WTS:superbike untuk dijual dgn harga murah

View previous topic View next topic Go down

WTS:superbike untuk dijual dgn harga murah

Post  superbikemurah on Mon Sep 17, 2012 9:33 pm

salam satu malaysia semua,saya disini ada menjual macam-macam jenis superbike dengan harga yang sangat murah,semua bike singapore di register di singapore,tiada masalah dengan jpj,kastam or apa-apa..harga bike paling tinggi sy jual bawah 50k dan paling rendah sy jual ialah 18k harga bike xmenentu ikot tahun ia dibuat semua bike mempunyai COE..jenis bike yg saya jual ialah yamaha,suzuki dan lain-lain lagi kalau berminat boleh lihat facebook ini http://www.facebook.com/SuperbikeMurah dan kalau berminat nak beli atau serious nk beli boleh call saya terus 0106677926,,call nak tanya penjelasan pon tak mengapa saya boleh jelas kan dengan lebih terperinci lagi..boleh buat personal loan kepada sesiapa yang tak dapat bayar cash..
sekian terima kasih

superbikemurah

Age : 25
Location : perak

Back to top Go down

Re: WTS:superbike untuk dijual dgn harga murah

Post  saffara on Tue Oct 02, 2012 7:05 pm

salam.. bro, kalau gsxr1000 K4 berapa RM? lepas tu, kalau nk tukar jadikan motor malaysia mcmana, berapa nk bayar?

saffara
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : papar, sabah
Humor : life starts at 5,500 RPM (pv open)

Back to top Go down

Re: WTS:superbike untuk dijual dgn harga murah

Post  Izat_TZM on Tue Oct 02, 2012 7:38 pm

mcm mustahil je nk jdikan mtr malaysia... mcm xpyh berharap je..

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: WTS:superbike untuk dijual dgn harga murah

Post  superbikemurah on Fri Oct 05, 2012 9:28 am

saffara wrote:salam.. bro, kalau gsxr1000 K4 berapa RM? lepas tu, kalau nk tukar jadikan motor malaysia mcmana, berapa nk bayar?

wssalam..gsxr1000 k4 ad dlm rm25k+..klau nk tukar kn kpada bike malaysia..akan dikena kn 200% cukai..harga akan sama mcm kat malaysia..baek beli kat malaysia je bro..
the only bike yg available sekarang cbr1000rr 06 badbull
RM33k dan suzuki gsxr 1000 k2 RM18k call 0106677926 for more imformation..
or visit www.facebook.com/SuperbikeMurah

more upcoming bike next month..stay update..tq Smile

superbikemurah

Age : 25
Location : perak

Back to top Go down

Re: WTS:superbike untuk dijual dgn harga murah

Post  superbikemurah on Fri Oct 05, 2012 9:30 am

Izat_TZM wrote:mcm mustahil je nk jdikan mtr malaysia... mcm xpyh berharap je..

mmg boleh je bro tukar pd bike malaysia..cuma harga la..akan jadi mcm harga malaysia..baek beli je kat malaysia nye bike..hahaha

superbikemurah

Age : 25
Location : perak

Back to top Go down

Re: WTS:superbike untuk dijual dgn harga murah

Post  saffara on Fri Oct 05, 2012 10:26 am

superbikemurah wrote:wssalam..gsxr1000 k4 ad dlm rm25k+..klau nk tukar kn kpada bike malaysia..akan dikena kn 200% cukai..harga akan sama mcm kat malaysia..baek beli kat malaysia je bro..
the only bike yg available sekarang cbr1000rr 06 badbull
RM33k dan suzuki gsxr 1000 k2 RM18k call 0106677926 for more imformation..
or visit www.facebook.com/SuperbikeMurah

more upcoming bike next month..stay update..tq Smile

K2 Rm18k + 200% tax dekat rm50k jgk tu bro.. Adessss....
Crying or Very sad

saffara
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : papar, sabah
Humor : life starts at 5,500 RPM (pv open)

Back to top Go down

Re: WTS:superbike untuk dijual dgn harga murah

Post  superbikemurah on Mon Nov 05, 2012 5:47 pm

[quote="superbikemurah"]salam satu malaysia semua,saya disini ada menjual macam-macam jenis superbike dengan harga yang sangat murah,semua bike singapore di register di singapore,tiada masalah dengan jpj,kastam or apa-apa..harga bike paling tinggi sy jual bawah 50k dan paling rendah sy jual ialah 18k harga bike xmenentu ikot tahun ia dibuat semua bike mempunyai COE..jenis bike yg saya jual ialah yamaha,suzuki dan lain-lain lagi kalau berminat boleh lihat facebook ini http://www.facebook.com/SuperbikeMurah dan kalau berminat nak beli atau serious nk beli boleh call saya terus 0106677926,,call nak tanya penjelasan pon tak mengapa saya boleh jelas kan dengan lebih terperinci lagi..boleh buat personal loan kepada sesiapa yang tak dapat bayar cash..
sekian terima kasih
[/q uote]

please delete this thread

superbikemurah

Age : 25
Location : perak

Back to top Go down

Re: WTS:superbike untuk dijual dgn harga murah

Post  superbikemurah on Mon Nov 05, 2012 5:48 pm

delete this thread

superbikemurah

Age : 25
Location : perak

Back to top Go down

Re: WTS:superbike untuk dijual dgn harga murah

Post  Sponsored content Today at 12:49 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum