TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Bracket signal belakang

View previous topic View next topic Go down

Bracket signal belakang

Post  kasut_jepun on Wed Sep 05, 2012 2:06 pm

salam kpd semua frenzy....
saya mencari bracket signal belakang tzm saya....kalu ada sapa2 nak jual atau tau kat mana bleh beli bg tau la....skang ni x bleh pasang signal sbb bracket tu takder....seblom ni owner lama pakai lampu rg..
sekian..tq

kasut_jepun
Private frenzy
Private frenzy

Age : 36
Location : penang

Back to top Go down

Re: Bracket signal belakang

Post  unclenos on Sat Oct 06, 2012 2:19 am

kasut_jepun wrote:salam kpd semua frenzy....
saya mencari bracket signal belakang tzm saya....kalu ada sapa2 nak jual atau tau kat mana bleh beli bg tau la....skang ni x bleh pasang signal sbb bracket tu takder....seblom ni owner lama pakai lampu rg..
sekian..tq

Ko cari aje lampu signal lampu Yamaha FZ150 kat kedai Yulite Sentul, ko tebuk lubang kiri kanan mudguard belakang. Sungguh mudah nak pasang... gerenti nampak lebih cantik dari signal asal TZM.

unclenos

Age : 54
Location : kuala terengganu

Back to top Go down

Re: Bracket signal belakang

Post  Kherol 150 on Sat Oct 06, 2012 7:29 am

betul3...aku sukung... cheers cheers cheers cheers cheers

Kherol 150
Private frenzy
Private frenzy

Age : 36
Location : Lepeh Ler Mana Lagi Derrr....
Humor : rempit sampai kojol..

Back to top Go down

Re: Bracket signal belakang

Post  kasut_jepun on Sat Oct 06, 2012 11:18 am

terima kasih byk kpd kwn2 yg bagi cadangan....cadangan tuan amtlah dihargai...cuma saya lebih kpd utk menstandardkan balik moto tu...kalu buleh nak cari sampai dpt....kalu dah mmg x bleh dpt mmg kena custome made la menatang ni....cth gambar dr katalog spare pat dah ada cuma ukuran jer blom ader...apapun tima kasih sbb bg cadangan tu..... Very Happy

kasut_jepun
Private frenzy
Private frenzy

Age : 36
Location : penang

Back to top Go down

Re: Bracket signal belakang

Post  Sponsored content Today at 10:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum