TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

tzm nk jual

View previous topic View next topic Go down

tzm nk jual

Post  kunyit_kampung on Wed Jun 27, 2012 1:28 pm

RM3.8k/0137453973/p.gudang area,geran sume ada,mtr wt ulang keje,servo idup br tukar,pwr valve idup,meter,signal,lampu depn belakng idup,tenpreture idup,meter minyak xidup,br oberhaul sume bearing tukar,yg xusik piston block dgn head je sbb ok lg,racing foot rest,

berminat sila call/sms xakan dilayan,btl2 serious nak call je,013-7453973 area p.gudang,nk dtg tgk dulupn xde hal



tu harga tapi urusan tukar nama buyer buat sendiri kwn ni malas nk pi jpj,harga tu bole nego sketla,kalau mintak murah sgt,kwn simpan je,kwn jual ni sbb rasa xlarat nk ulang keje naik kude lagi,naik kancil jela

kunyit_kampung

Age : 36
Location : pasir gudang

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum