TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you



tzm nk jual Button2
ARKIB FRENZY

tzm nk jual

Go down

tzm nk jual Empty tzm nk jual

Post  kunyit_kampung on Wed Jun 27, 2012 1:28 pm

RM3.8k/0137453973/p.gudang area,geran sume ada,mtr wt ulang keje,servo idup br tukar,pwr valve idup,meter,signal,lampu depn belakng idup,tenpreture idup,meter minyak xidup,br oberhaul sume bearing tukar,yg xusik piston block dgn head je sbb ok lg,racing foot rest,

berminat sila call/sms xakan dilayan,btl2 serious nak call je,013-7453973 area p.gudang,nk dtg tgk dulupn xde hal
tzm nk jual 255369_436323216389811_1411905510_n
tzm nk jual 376537_436323293056470_1772858912_n
tzm nk jual 602640_436323403056459_67740927_n
tu harga tapi urusan tukar nama buyer buat sendiri kwn ni malas nk pi jpj,harga tu bole nego sketla,kalau mintak murah sgt,kwn simpan je,kwn jual ni sbb rasa xlarat nk ulang keje naik kude lagi,naik kancil jela

kunyit_kampung

Age : 38
Location : pasir gudang

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum