TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Nak cari tapak handle atau fork complete set

View previous topic View next topic Go down

Nak cari tapak handle atau fork complete set

Post  TZM Millenium on Mon Jun 18, 2012 1:41 pm

Salam..saya bru je ambik TZM bulan lepas...tapi fork ada sikit problem...gi kedai..tokeh tu kata triple clamp bengkok...dah tukar tapi masa bawak senget je...gi survey kedai lain kata tokeh tu pulak tapak hendle dh bengkok dan ada kesan welding...tak syok bawak senget je..pada kwn2 yang ada tapak handle atau complete set fork yang nak jual roger lah saya yang memerlukan...Jali, 0125988585...t/kasih... Very Happy

TZM Millenium

Age : 39
Location : Selangor
Humor : Dimana ada highway disitu ada tol.....

Back to top Go down

Re: Nak cari tapak handle atau fork complete set

Post  Izat_TZM on Mon Jun 18, 2012 5:41 pm

bro selangor kat mana??

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Nak cari tapak handle atau fork complete set

Post  TZM Millenium on Tue Jun 19, 2012 3:48 am

Saye kat area serendah....brader izat ada info ke??...atau ada member yang ada fork yang tak digunakan lagi???

TZM Millenium

Age : 39
Location : Selangor
Humor : Dimana ada highway disitu ada tol.....

Back to top Go down

Re: Nak cari tapak handle atau fork complete set

Post  Izat_TZM on Tue Jun 19, 2012 9:10 am

serendah kat mana?? hari tue ad ank jual tpi xtau dh jual ke blm...

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Nak cari tapak handle atau fork complete set

Post  ejal80 on Tue Jun 19, 2012 3:18 pm

Tak salah aku ada t clamp tu nak jual rm70tak masuk pos

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: Nak cari tapak handle atau fork complete set

Post  TZM Millenium on Tue Jun 19, 2012 7:20 pm

T clamp saya dah tukar tapi masih senget je...sekarang saya nak cari tapak handle atau fork complete set...motor 2nd biasa le banyak barang nk kena restore balik...pada kawan2 yang ada info, maklumkan la pada saya....terima kasih banyak...banyaaaaaaaak Razz

TZM Millenium

Age : 39
Location : Selangor
Humor : Dimana ada highway disitu ada tol.....

Back to top Go down

Re: Nak cari tapak handle atau fork complete set

Post  TZM Millenium on Wed Jun 27, 2012 10:48 pm

Sudah dapat digombak.....pd kwn2..terima kasih

TZM Millenium

Age : 39
Location : Selangor
Humor : Dimana ada highway disitu ada tol.....

Back to top Go down

Re: Nak cari tapak handle atau fork complete set

Post  jimmy_shahalam on Wed Sep 26, 2012 1:01 pm

TZM Millenium wrote:Sudah dapat digombak.....pd kwn2..terima kasih

pak mod leh close thread Very Happy Very Happy Very Happy

jimmy_shahalam

Age : 29
Location : shah alam

Back to top Go down

Re: Nak cari tapak handle atau fork complete set

Post  Sponsored content Today at 12:49 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum