TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

mencari TZM tip top area JB

View previous topic View next topic Go down

mencari TZM tip top area JB

Post  kunyit_kampung on Sun Apr 29, 2012 4:33 pm

salam kwn nak cari tzm yg tip top area jb,kwn nk wat ulang alik keje,kwn dok area pasir gudang,so kalau sesape yg nk jual bole kontek kwn/smspn xpe nanti kwn call 013-7453973(fakhri)
kalau bole mtr tu okla sbb kwn nk wt pi keje

kunyit_kampung

Age : 36
Location : pasir gudang

Back to top Go down

Re: mencari TZM tip top area JB

Post  lee on Sun May 06, 2012 4:58 pm

takde org nak jual bro tp nak beli lagi ada la....hehehe..kat batu pahat ada bro tp 2nd kedai punya..dah convert aprilia lagi kalau nak standard pun ada..

lee
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : batu pahat

Back to top Go down

Re: mencari TZM tip top area JB

Post  Izat_TZM on Sun May 06, 2012 8:20 pm

tmpt specific ssh sket la bro.. kalau merayap2 bole la jmpe.. ekekekeke

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: mencari TZM tip top area JB

Post  gino on Sat May 19, 2012 10:37 am

baget berapa? 3k boleh kurang sikit2

gino
Private frenzy
Private frenzy

Age : 34
Location : johor bahru

Back to top Go down

Re: mencari TZM tip top area JB

Post  styrish_junior on Sun May 20, 2012 1:50 pm

kunyit_kampung wrote:salam kwn nak cari tzm yg tip top area jb,kwn nk wat ulang alik keje,kwn dok area pasir gudang,so kalau sesape yg nk jual bole kontek kwn/smspn xpe nanti kwn call 013-7453973(fakhri)
kalau bole mtr tu okla sbb kwn nk wt pi keje
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=306897882726309&set=oa.10150785991491447&type=1&theater
dpt kt fb try la ..smoga bjya cari m ...heheh

styrish_junior
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : rawang
Humor : membara dgn M

http://farishfurious@yahoo.com

Back to top Go down

Re: mencari TZM tip top area JB

Post  Sponsored content Today at 8:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum