TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

single seat n cover blakang

View previous topic View next topic Go down

single seat n cover blakang

Post  styrish_junior on Wed Feb 29, 2012 2:24 pm

ad lg x single seat dgn cover ttup blkng seat ??tringin na pkai la ...ad sape2 informtion x?

styrish_junior
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : rawang
Humor : membara dgn M

http://farishfurious@yahoo.com

Back to top Go down

Re: single seat n cover blakang

Post  Izat_TZM on Wed Feb 29, 2012 3:22 pm

kt sentul ada bro...

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: single seat n cover blakang

Post  styrish_junior on Wed Feb 29, 2012 9:03 pm

Izat_TZM wrote:kt sentul ada bro...
sentul area mne yea bro ? cnag bg nme kdai jer..hehe
price agk2 brape yer?

styrish_junior
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : rawang
Humor : membara dgn M

http://farishfurious@yahoo.com

Back to top Go down

Re: single seat n cover blakang

Post  saffara on Thu Mar 01, 2012 8:08 am

styrish_junior wrote:
Izat_TZM wrote:kt sentul ada bro...
sentul area mne yea bro ? cnag bg nme kdai jer..hehe
price agk2 brape yer?

aku beli bulan lepas kat NKS sentul, harga RM50

saffara
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : papar, sabah
Humor : life starts at 5,500 RPM (pv open)

Back to top Go down

Re: single seat n cover blakang

Post  Izat_TZM on Thu Mar 01, 2012 2:39 pm

ko usha2 la kat kedai NKS ke, Yulite ke, area2 situ la.. ekeke.. hrga rm25 kot kalau xsilap.. lupa la.. ekeke

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: single seat n cover blakang

Post  styrish_junior on Thu Mar 01, 2012 6:10 pm

Izat_TZM wrote:ko usha2 la kat kedai NKS ke, Yulite ke, area2 situ la.. ekeke.. hrga rm25 kot kalau xsilap.. lupa la.. ekeke
k2 cun bro ..nty g usha ...papepon thanx ..

styrish_junior
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : rawang
Humor : membara dgn M

http://farishfurious@yahoo.com

Back to top Go down

Re: single seat n cover blakang

Post  ahmat on Thu Mar 01, 2012 6:37 pm

BRO...
gua baru beli la bro benda tu kat sentul... Sekarang dah naik harga.. saya beli RM45... Tak siap cat atau spray lagi...
Sekarang sudah ramai umat manusia main TZM balik kata tokey tu.. Tu yang naik harga tu.. Ki Ki Ki Ki ki
Tapi bila kata tokey tu sudah ramai umat manusia yang main balik tzm tu yang saya suka cheers

ahmat
Private frenzy
Private frenzy

Age : 34
Location : TAWAU - KUALA LUMPUR
Humor : Kini Dulu Dan Selamanya (TZM)

Back to top Go down

Re: single seat n cover blakang

Post  styrish_junior on Fri Mar 02, 2012 5:43 am

ahmat wrote:BRO...
gua baru beli la bro benda tu kat sentul... Sekarang dah naik harga.. saya beli RM45... Tak siap cat atau spray lagi...
Sekarang sudah ramai umat manusia main TZM balik kata tokey tu.. Tu yang naik harga tu.. Ki Ki Ki Ki ki
Tapi bila kata tokey tu sudah ramai umat manusia yang main balik tzm tu yang saya suka cheers
LIKE like ...

styrish_junior
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : rawang
Humor : membara dgn M

http://farishfurious@yahoo.com

Back to top Go down

Re: single seat n cover blakang

Post  mizie on Wed Mar 21, 2012 7:59 am

styrish_junior wrote:
ahmat wrote:BRO...
gua baru beli la bro benda tu kat sentul... Sekarang dah naik harga.. saya beli RM45... Tak siap cat atau spray lagi...
Sekarang sudah ramai umat manusia main TZM balik kata tokey tu.. Tu yang naik harga tu.. Ki Ki Ki Ki ki
Tapi bila kata tokey tu sudah ramai umat manusia yang main balik tzm tu yang saya suka cheers
LIKE like ...

salam, sorry menyampuk..boleh up load pic single seat tak bro..?sy nak tgk..tq

mizie

Age : 40
Location : Kepong, Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: single seat n cover blakang

Post  matnur_83 on Thu Mar 22, 2012 1:34 pm

ahmat wrote:BRO...
gua baru beli la bro benda tu kat sentul... Sekarang dah naik harga.. saya beli RM45... Tak siap cat atau spray lagi...
Sekarang sudah ramai umat manusia main TZM balik kata tokey tu.. Tu yang naik harga tu.. Ki Ki Ki Ki ki
Tapi bila kata tokey tu sudah ramai umat manusia yang main balik tzm tu yang saya suka cheers
aku rasa sebab ramai nak rasa penangan pv kot Very Happy Very Happy

matnur_83
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Tanjung Malim, Perak

Back to top Go down

Re: single seat n cover blakang

Post  Sponsored content Today at 2:32 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum