TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

nak tnye..

View previous topic View next topic Go down

nak tnye..

Post  mohd on Thu Feb 23, 2012 9:57 pm

salam bro semua,skrg tzm bleh dpat x dlm 2k n ke bwah?

mohd

Age : 25
Location : kuantan,gombak

Back to top Go down

Re: nak tnye..

Post  jimmy on Fri Feb 24, 2012 2:04 am

susah la nkdpt yg 2k ke bwh kalo yg ok...
tp try la tgk2 kt mudah...

jimmy
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : kelate/selayang

Back to top Go down

Re: nak tnye..

Post  ahmat on Fri Feb 24, 2012 3:24 am

mohd wrote:salam bro semua,skrg tzm bleh dpat x dlm 2k n ke bwah?

Bro.. susah nak cari yang 2k kebawah... kalau ada pun yang dah tak best rasanya... Nanti banyak nak kene buat.. kalau Buat walaupun sikit nak pakai duit juga.. DUIT LAGI?
Tapi kalau nasib baik ada juga yang elok.. Tengok Nasib la.. Cool
APA PUN TZM MEMANG BEST...

ahmat
Private frenzy
Private frenzy

Age : 34
Location : TAWAU - KUALA LUMPUR
Humor : Kini Dulu Dan Selamanya (TZM)

Back to top Go down

Re: nak tnye..

Post  Izat_TZM on Fri Feb 24, 2012 4:16 pm

nasib la dpt yg elok tue.. tp biasanya dpt yg barai la.. haha.. better baik sket bajet bole cari yg elok sket...

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: nak tnye..

Post  itachi85 on Fri Feb 24, 2012 7:31 pm

ssh nk dpt yg msih ok kalau bwh rm2k, biase range harga cmtu M pun dh prnah eksiden atau bnyak rosak. slalunye harge rm2.5k je msih ble dpt yg kira ok lg (kalau beli dri org dan bukan dri kdai). skrg tgok dh mkin bnyak org nk pkai balik tzm ni jd harge die pun nmpak dh naik sikit Very Happy.

itachi85
Private frenzy
Private frenzy

Age : 31
Location : kuantan, kem galing

Back to top Go down

Re: nak tnye..

Post  mohd on Fri Feb 24, 2012 9:18 pm

urm..so sng citer mmg xdpt r m bwh 2k yg elok cmni..kat mudah pun skg bnyk yg 3k ke ats.ssh dah nak cri bwh 3k mcm dlu..tq sume..

mohd

Age : 25
Location : kuantan,gombak

Back to top Go down

Re: nak tnye..

Post  Sponsored content Today at 8:57 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum