TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

nak cari coverset skali spray..

View previous topic View next topic Go down

nak cari coverset skali spray..

Post  paeh on Sat Jan 28, 2012 9:16 pm

salam..bro2 skalian..sy nk tny..kalo full coverset tanpa tank..pastu skali sembur cat..cat tu dlm 1 atau 2 kaler je..rsenye brape ye ongkosnye..??hehehe..
kalo ade sape2 y nk tolak pon leh jgk promote kt sni..hehe

paeh
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : Ipoh dan Shah Alam

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  lee on Sun Jan 29, 2012 6:08 pm

kalau kat batu pahat coverset baru rm390...kalau cat tu kena bincang atas budi bicara tuan punya kedai la sekian......

lee
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : batu pahat

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  paeh on Tue Jan 31, 2012 1:17 pm

owh..moto ade kt s alam..
bro lee..390 tu hrge coverset bru or second .?kalo bru..kira murah la tu..hehe

paeh
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : Ipoh dan Shah Alam

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  saffara on Tue Jan 31, 2012 2:46 pm

kalau klip utk skru cover set tzm kat mana ada jual? 1 set berapa?

saffara
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : papar, sabah
Humor : life starts at 5,500 RPM (pv open)

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  lee on Tue Jan 31, 2012 9:15 pm

mesti la baru bro.. baru angkat 1 warna merah.. haha..ada 3 kaler je....

lee
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : batu pahat

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  Izat_TZM on Wed Feb 01, 2012 11:15 am

paeh.. ko pnya coverset rosak ke apa??? tmpt aku hrga dlm 300 kalau xsilap.. kalau nk cat dlm 400 mcm tue 2 warna.. tgk pada design ko..

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  syowa on Thu Feb 02, 2012 7:20 am

rm 300 je jat? murah tu. Yang siap spray rm400 tu berape colour? Macam berminat je. cover set aku ade sikit pecah jugak. Minggu depan aku nak bawa KL coz aku dok kl dah. Aritu ramai je aku tengok geng2 tzm area sentul ni. Tu yang buat aku tak sabar nak bawak m aku ni..

syowa
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  NURADILA on Thu Feb 02, 2012 6:22 pm

by saffara on Tue Jan 31, 2012 7:46 pm

kalau klip utk skru cover set tzm kat mana ada jual? 1 set berapa?

kalau skru utk cover set depan dlm rm 30 1 set complete
kat sentul....
kena mintak tolong bdk kl usha kan....
bounce bounce

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  sharkrider89 on Tue Feb 07, 2012 7:57 am

paeh.. ko ipoh kt mana?? sejak akhir2 ni byk plak ak nmpk moto tzm kt ipoh ni.. tp yg jadi mslh, stiap kali ak nmpk, stiap kali tu jugak la ak tgh drive.. mcm mana ak nk kejar g kenal2, xsempat kejar, hilang mcm tu je.. huhu

sharkrider89
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Ipoh/K.Terengganu

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  paeh on Fri Feb 10, 2012 11:54 am

sharkrider89 wrote:paeh.. ko ipoh kt mana?? sejak akhir2 ni byk plak ak nmpk moto tzm kt ipoh ni.. tp yg jadi mslh, stiap kali ak nmpk, stiap kali tu jugak la ak tgh drive.. mcm mana ak nk kejar g kenal2, xsempat kejar, hilang mcm tu je.. huhu

umah aku kt simpang pulai..hehehe...skang ni ngah cuti sem bro..ade je kt ipoh ni lg..tp M ade kt s alam..x bwk blek kg..huhu

paeh
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : Ipoh dan Shah Alam

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  paeh on Fri Feb 10, 2012 11:57 am

Izat_TZM wrote:paeh.. ko pnya coverset rosak ke apa??? tmpt aku hrga dlm 300 kalau xsilap.. kalau nk cat dlm 400 mcm tue 2 warna.. tgk pada design ko..

coverset tu cume ade byk crack je..boleh je pkai lg..tp buruk sket la..sje je gatai tgn nk tuko..hahaha!!!
400 skali cat ke jat..??cam sempoi je..nnt ape2 aku msj ko..

paeh
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : Ipoh dan Shah Alam

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  paeh on Fri Feb 10, 2012 12:01 pm

lee wrote:mesti la baru bro.. baru angkat 1 warna merah.. haha..ada 3 kaler je....

3 kaler ek.??hmm..ape kaler yg ade tu..??kaler kuning ade x..??haha
Laughing

paeh
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : Ipoh dan Shah Alam

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  jimmy on Fri Feb 10, 2012 11:12 pm

NURADILA wrote:
by saffara on Tue Jan 31, 2012 7:46 pm

kalau klip utk skru cover set tzm kat mana ada jual? 1 set berapa?

kalau skru utk cover set depan dlm rm 30 1 set complete
kat sentul....
kena mintak tolong bdk kl usha kan....
bounce bounce




nk sy tlg ushakan ker??

jimmy
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : kelate/selayang

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  itachi85 on Sat Feb 11, 2012 10:36 am

paeh wrote:
lee wrote:mesti la baru bro.. baru angkat 1 warna merah.. haha..ada 3 kaler je....

3 kaler ek.??hmm..ape kaler yg ade tu..??kaler kuning ade x..??haha
Laughing

kat sentul kl de jual full coverset tanpa tangki dlm rm 280-300. pilihan warna ade 3 jenis je, hitam, biru dan merah. kalau nak wat airbrush kena tmbah caj untuk airbrush dlm rm400 (mahal sangat) jd lebih baik beli coverset je dan spray sendiri Laughing .

itachi85
Private frenzy
Private frenzy

Age : 31
Location : kuantan, kem galing

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  Izat_TZM on Sat Feb 11, 2012 3:52 pm

paeh wrote:
Izat_TZM wrote:paeh.. ko pnya coverset rosak ke apa??? tmpt aku hrga dlm 300 kalau xsilap.. kalau nk cat dlm 400 mcm tue 2 warna.. tgk pada design ko..

coverset tu cume ade byk crack je..boleh je pkai lg..tp buruk sket la..sje je gatai tgn nk tuko..hahaha!!!
400 skali cat ke jat..??cam sempoi je..nnt ape2 aku msj ko..

uikk.. bukan skali cat.. 400 tue upah cat shj, boleh pilih warna pape pon.. kalau nk tanam sticker pon bole..

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  paeh on Sun Feb 26, 2012 4:46 pm

Izat_TZM wrote:
paeh wrote:
Izat_TZM wrote:paeh.. ko pnya coverset rosak ke apa??? tmpt aku hrga dlm 300 kalau xsilap.. kalau nk cat dlm 400 mcm tue 2 warna.. tgk pada design ko..

coverset tu cume ade byk crack je..boleh je pkai lg..tp buruk sket la..sje je gatai tgn nk tuko..hahaha!!!
400 skali cat ke jat..??cam sempoi je..nnt ape2 aku msj ko..

uikk.. bukan skali cat.. 400 tue upah cat shj, boleh pilih warna pape pon.. kalau nk tanam sticker pon bole..

ooo...upah airbrush biase la tu kn 400..hehehe..

paeh
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : Ipoh dan Shah Alam

Back to top Go down

Re: nak cari coverset skali spray..

Post  Sponsored content Today at 2:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum