TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Aprillia 125 Ori Coverset

View previous topic View next topic Go down

Aprillia 125 Ori Coverset

Post  akuspark on Wed Jan 18, 2012 5:13 am

Salam semua warga TZM Frenzy

Sesiapa yang ingin convert M masing² kpd AP125 saya ada beberapa set part AP125 original Made In Italy, harga tertakluk kepada pertukaran mata wang semasa, sila sms saya di 0199040864 jika berminat.
TQ's

akuspark
Private frenzy
Private frenzy

Age : 42
Location : Kuantan
Humor : "8"

Back to top Go down

Info

Post  akuspark on Thu Jan 19, 2012 9:52 am

Harap maklum semua, semalam saya baru cek harga sekarang...

Set Ekor AP : RM850 - RM900.00

Tq

akuspark
Private frenzy
Private frenzy

Age : 42
Location : Kuantan
Humor : "8"

Back to top Go down

Re: Aprillia 125 Ori Coverset

Post  Izat_TZM on Thu Jan 19, 2012 1:41 pm

erkkkk... market bkn dlm 500++ je ke?? hurmmm... ekor je kan?

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Aprillia 125 Ori Coverset

Post  saffara on Sat Jan 21, 2012 5:08 am

ap rs125 punya handle bar dgn balancer ada jual tak bro? kalau ada aku nak beli.

saffara
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : papar, sabah
Humor : life starts at 5,500 RPM (pv open)

Back to top Go down

AP mania

Post  akuspark on Mon Jan 30, 2012 11:45 am

Salam Bro'ssssss

Gitu la Ap punya part ni, susah nak cari tu dah 1 hal, mahal plak tu, cam ni la, saya ni bukan nak cari untung pun dlm ni, just nak bg info jer... kalu tol² minat bro semua contact no : 017-5809942 (Shah) otai Perak ni, apa² ha; bole tanya dia bab² harga ni, ckp jer Ap Kuantan bagi no, mesti dia tau punya....saya baru jer pakai tongkat AP ni...hehe jgn marah haaaa...

akuspark
Private frenzy
Private frenzy

Age : 42
Location : Kuantan
Humor : "8"

Back to top Go down

Re: Aprillia 125 Ori Coverset

Post  Sponsored content Today at 2:34 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum