TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Nak Cari Coverset Belakang

View previous topic View next topic Go down

Nak Cari Coverset Belakang

Post  jos3ph84 on Wed Jan 04, 2012 11:00 am

Hi Semua sekalian,

Nak Cari Coverset Kiri Kanan Belakang. Ada sesiapa nak jual bleh call saya. 016-2010402

Lokasi : K.L Cheras

Atau ada sesiapa boleh tunjuk kat mane boleh dapat cari coverset assesori kat tempat KL kot?

Dah pergi Pudu, tapi takde untuk tzm. Mungkin kunjung Sentul lambat ni. Tapi kalau ada sesiapa yang adanya, jangan segan sms ataupun call sya.

TQ~ Wink

jos3ph84
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : KL

Back to top Go down

Re: Nak Cari Coverset Belakang

Post  Izat_TZM on Wed Jan 04, 2012 12:31 pm

tgk kat sentul la bro.. tp rasanya dia jual sume 1 set nie.. xjual asing2.. huhu

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Nak Cari Coverset Belakang

Post  sabreydo on Thu Jan 05, 2012 10:32 am

bro jos3ph84 nk carik yg second ke?? aku ade satu set cume cover yg tgah2 sblah blakang xde lah..sbb mase beli dlu pun owner lame pun da ilang..kalu nk aku tlak murah2 aje..

sabreydo
Private frenzy
Private frenzy

Location : Shah Alam
Humor : Ape pun tak bleh...

Back to top Go down

Re: Nak Cari Coverset Belakang

Post  sharkrider89 on Thu Jan 05, 2012 10:55 am

sabreydo wrote:bro jos3ph84 nk carik yg second ke?? aku ade satu set cume cover yg tgah2 sblah blakang xde lah..sbb mase beli dlu pun owner lame pun da ilang..kalu nk aku tlak murah2 aje..

sekarang punya hrga pasaran ekor kiri kanan brape bro?? Question Question 2cd hand pnya brang la..

sharkrider89
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Ipoh/K.Terengganu

Back to top Go down

Re: Nak Cari Coverset Belakang

Post  jos3ph84 on Thu Jan 05, 2012 11:52 pm

Izat_TZM wrote:tgk kat sentul la bro.. tp rasanya dia jual sume 1 set nie.. xjual asing2.. huhu

habis la.. susah nak cari brg2 tzm skrg pun..

jos3ph84
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : KL

Back to top Go down

Re: Nak Cari Coverset Belakang

Post  jos3ph84 on Thu Jan 05, 2012 11:52 pm

sabreydo wrote:bro jos3ph84 nk carik yg second ke?? aku ade satu set cume cover yg tgah2 sblah blakang xde lah..sbb mase beli dlu pun owner lame pun da ilang..kalu nk aku tlak murah2 aje..


bro, ada gambar bleh attach tengok? PM harga kalau bleh..

minat2 jg.. kalau sesuai..

jos3ph84
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : KL

Back to top Go down

Re: Nak Cari Coverset Belakang

Post  jos3ph84 on Thu Jan 05, 2012 11:54 pm

sharkrider89 wrote:
sabreydo wrote:bro jos3ph84 nk carik yg second ke?? aku ade satu set cume cover yg tgah2 sblah blakang xde lah..sbb mase beli dlu pun owner lame pun da ilang..kalu nk aku tlak murah2 aje..

sekarang punya hrga pasaran ekor kiri kanan brape bro?? Question Question 2cd hand pnya brang la..



dah tanya kat kedai kot.. Harga baru sepasang coverset belakang dkt2 RM100 nett.

cermin depan tu nama apa sial ya? fairing tu macam mudguard kan.

jos3ph84
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : KL

Back to top Go down

Re: Nak Cari Coverset Belakang

Post  sabreydo on Fri Jan 06, 2012 5:27 am

jos3ph84 wrote:
sabreydo wrote:bro jos3ph84 nk carik yg second ke?? aku ade satu set cume cover yg tgah2 sblah blakang xde lah..sbb mase beli dlu pun owner lame pun da ilang..kalu nk aku tlak murah2 aje..


bro, ada gambar bleh attach tengok? PM harga kalau bleh..

minat2 jg.. kalau sesuai..

nnt aku try post gmbar..tp set ni kene gosok & spray balik la...braket sume ok aje..

sabreydo
Private frenzy
Private frenzy

Location : Shah Alam
Humor : Ape pun tak bleh...

Back to top Go down

Re: Nak Cari Coverset Belakang

Post  sharkrider89 on Fri Jan 06, 2012 10:20 am

jos3ph84 wrote:
sharkrider89 wrote:
sabreydo wrote:bro jos3ph84 nk carik yg second ke?? aku ade satu set cume cover yg tgah2 sblah blakang xde lah..sbb mase beli dlu pun owner lame pun da ilang..kalu nk aku tlak murah2 aje..

sekarang punya hrga pasaran ekor kiri kanan brape bro?? Question Question 2cd hand pnya brang la..



dah tanya kat kedai kot.. Harga baru sepasang coverset belakang dkt2 RM100 nett.

cermin depan tu nama apa sial ya? fairing tu macam mudguard kan.

cermin tu bkn visor? yg mcm2 jenis ade, standard, flowerhorn, batman.. fairing yg kiri kanan, mudguard yg cover tayar tu.. entah btol entah idak aku ni.. klau salah tolong btol kn.. hehe Smile Smile

sharkrider89
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Ipoh/K.Terengganu

Back to top Go down

Re: Nak Cari Coverset Belakang

Post  jos3ph84 on Sun Jan 08, 2012 9:50 am

sharkrider89 wrote:
jos3ph84 wrote:
sharkrider89 wrote:
sabreydo wrote:bro jos3ph84 nk carik yg second ke?? aku ade satu set cume cover yg tgah2 sblah blakang xde lah..sbb mase beli dlu pun owner lame pun da ilang..kalu nk aku tlak murah2 aje..

sekarang punya hrga pasaran ekor kiri kanan brape bro?? Question Question 2cd hand pnya brang la..



dah tanya kat kedai kot.. Harga baru sepasang coverset belakang dkt2 RM100 nett.

cermin depan tu nama apa sial ya? fairing tu macam mudguard kan.


dah paham~ Very Happy TQ~

cermin tu bkn visor? yg mcm2 jenis ade, standard, flowerhorn, batman.. fairing yg kiri kanan, mudguard yg cover tayar tu.. entah btol entah idak aku ni.. klau salah tolong btol kn.. hehe Smile Smile

jos3ph84
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : KL

Back to top Go down

Re: Nak Cari Coverset Belakang

Post  Sponsored content Today at 9:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum