TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  alip on Fri Dec 30, 2011 1:24 pm

salam satu malaysia kepada semua rider dan otai2 disini... Smile Smile saya ingin mencari tzm untuk kawan saya.dia berkenan nak pakai sebab tengok saya pakai tzm dengan bergaya nya... Very Happy Very Happy Very Happy siapa-siapa ada boleh la PM saya..harga dalam 2k dan kebawah..

trimas Cool Cool Cool

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  Izat_TZM on Fri Dec 30, 2011 4:56 pm

ada sebijik kat sri gombak sana.. nk jual rm1000 je, tp ada prob sket.. kalu nk amek la.. aku tlg check kan.. rasanya bukan masalah besar pon,.. tp xtau la dh jual ke blm,,,

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  mohd on Fri Dec 30, 2011 7:48 pm

Izat_TZM wrote:ada sebijik kat sri gombak sana.. nk jual rm1000 je, tp ada prob sket.. kalu nk amek la.. aku tlg check kan.. rasanya bukan masalah besar pon,.. tp xtau la dh jual ke blm,,,


izat,aku nak num ko bleh...nak tnye psal tzm la..sng ckit..

mohd

Age : 25
Location : kuantan,gombak

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  Izat_TZM on Sat Dec 31, 2011 6:15 am

bolehhh.. xde masalah, check PM bro...

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  alip on Mon Jan 02, 2012 12:34 pm

Izat_TZM wrote:ada sebijik kat sri gombak sana.. nk jual rm1000 je, tp ada prob sket.. kalu nk amek la.. aku tlg check kan.. rasanya bukan masalah besar pon,.. tp xtau la dh jual ke blm,,,

yeke...ijat..mai nombo..bila free..bole turun sama tengok2 kan moto..bole???? Razz Razz Razz Razz Razz

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  sharkrider89 on Mon Jan 02, 2012 1:16 pm

ejat.. aku nak no ko gak.. boleh?? Wink Wink
kot la aku turun kuantan ko tengah ade kat sane ke kn.. tak pun aku singgah shah alam ke.. hehe
pm k.. -pojie-

sharkrider89
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Ipoh/K.Terengganu

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  Izat_TZM on Mon Jan 02, 2012 2:06 pm

alip wrote:
Izat_TZM wrote:ada sebijik kat sri gombak sana.. nk jual rm1000 je, tp ada prob sket.. kalu nk amek la.. aku tlg check kan.. rasanya bukan masalah besar pon,.. tp xtau la dh jual ke blm,,,

yeke...ijat..mai nombo..bila free..bole turun sama tengok2 kan moto..bole???? Razz Razz Razz Razz Razz

check pm bro.. tp motor tue dh letgo dh aku tanya.. xde rezeki la bro...

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  gtoz2 on Mon Jan 02, 2012 6:49 pm

aku nak tolak moto aku..
2k jer....
area ganu...
ni no aku 0179512208...

gtoz2
Private frenzy
Private frenzy

Age : 28
Location : terengganu

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  alip on Tue Jan 03, 2012 4:40 pm

gtoz2 wrote:aku nak tolak moto aku..
2k jer....
area ganu...
ni no aku 0179512208...

ganu bro..alaa..melepas la aku mcm ni..kawan cari area s.alam la pulak..beli terus ride je..huhuhuhu

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  alip on Tue Jan 03, 2012 4:46 pm

sharkrider89 wrote:ejat.. aku nak no ko gak.. boleh?? Wink Wink
kot la aku turun kuantan ko tengah ade kat sane ke kn.. tak pun aku singgah shah alam ke.. hehe
pm k.. -pojie-

perghh...peymes ijat ni..huhuhu...bole jumpa la kalau ade kat s.alam ni... Very Happy Very Happy Very Happy

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  sharkrider89 on Tue Jan 03, 2012 5:00 pm

alip.. ko shah alam area mana bro? study lg ke?

sharkrider89
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Ipoh/K.Terengganu

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  Izat_TZM on Tue Jan 03, 2012 7:47 pm

gtoz2 wrote:aku nak tolak moto aku..
2k jer....
area ganu...
ni no aku 0179512208...

ganu kat ane bro??

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  Izat_TZM on Tue Jan 03, 2012 7:47 pm

alip wrote:
sharkrider89 wrote:ejat.. aku nak no ko gak.. boleh?? Wink Wink
kot la aku turun kuantan ko tengah ade kat sane ke kn.. tak pun aku singgah shah alam ke.. heheu
pm k.. -pojie-

perghh...peymes ijat ni..huhuhu...bole jumpa la kalau ade kat s.alam ni... Very Happy Very Happy Very Happy

uikkkk... mana ad pemes.. biasa2 je.. membantu setakat termampu.. huhu

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  alip on Wed Jan 04, 2012 6:33 am

sharkrider89 wrote:alip.. ko shah alam area mana bro? study lg ke?

aku dok seksyen 18..bro??stdy lg..tapi skang tgh cuti..huhuhu

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  alip on Wed Jan 04, 2012 6:35 am

Izat_TZM wrote:
alip wrote:
sharkrider89 wrote:ejat.. aku nak no ko gak.. boleh?? Wink Wink
kot la aku turun kuantan ko tengah ade kat sane ke kn.. tak pun aku singgah shah alam ke.. heheu
pm k.. -pojie-

perghh...peymes ijat ni..huhuhu...bole jumpa la kalau ade kat s.alam ni... Very Happy Very Happy Very Happy

uikkkk... mana ad pemes.. biasa2 je.. membantu setakat termampu.. huhu

ok la tu...nnt bole la tgk2 kan motot aku..hihihihi

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  Izat_TZM on Wed Jan 04, 2012 7:06 am

motor ko bkn dh laju ke? ekekeke

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  alip on Wed Jan 04, 2012 9:04 am

Izat_TZM wrote:motor ko bkn dh laju ke? ekekeke

laju kau kate??tgk la nnt mcm mane..malu nak ckap..huhuhuhu

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  sharkrider89 on Wed Jan 04, 2012 9:45 am

alip wrote:
sharkrider89 wrote:alip.. ko shah alam area mana bro? study lg ke?

aku dok seksyen 18..bro??stdy lg..tapi skang tgh cuti..huhuhu

owh.. aku slalu gak turun seksyen 7.. ade mmbr kat sane.. kakak aku pn ade kt sana.. sblm2 ni turun naik kreta la, motor ni xpernah smpai sana lg.. hahaha

sharkrider89
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Ipoh/K.Terengganu

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  alip on Wed Jan 04, 2012 10:14 am

sharkrider89 wrote:
alip wrote:
sharkrider89 wrote:alip.. ko shah alam area mana bro? study lg ke?

aku dok seksyen 18..bro??stdy lg..tapi skang tgh cuti..huhuhu

owh.. aku slalu gak turun seksyen 7.. ade mmbr kat sane.. kakak aku pn ade kt sana.. sblm2 ni turun naik kreta la, motor ni xpernah smpai sana lg.. hahaha

bila agak2 moto nak smpai s.alam ye...???heheheh Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  sharkrider89 on Wed Jan 04, 2012 10:47 am

insyaAllah klau xde aral melintang, minggu depan.. otw nk blk ipoh, ingat nk singgah umh akak kt seksyen 7 tu.. klau diizinkan la, dgn cuaca lg kn.. hehe

sharkrider89
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Ipoh/K.Terengganu

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  Izat_TZM on Wed Jan 04, 2012 12:33 pm

cun la tue bro... nk turuk shah alam bgth awal2 sket boleh plan2 nk lepak.. hehehe

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  Izat_TZM on Wed Jan 04, 2012 12:34 pm

alip wrote:
Izat_TZM wrote:motor ko bkn dh laju ke? ekekeke

laju kau kate??tgk la nnt mcm mane..malu nak ckap..huhuhuhu

xpe.. aku phm perangai org mtr laju nie... hahaha

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  sharkrider89 on Wed Jan 04, 2012 1:31 pm

Izat_TZM wrote:cun la tue bro... nk turuk shah alam bgth awal2 sket boleh plan2 nk lepak.. hehehe

sape lagi ade kat area berkenaan?? hehe

sharkrider89
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Ipoh/K.Terengganu

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  alip on Wed Jan 04, 2012 6:55 pm

sharkrider89 wrote:insyaAllah klau xde aral melintang, minggu depan.. otw nk blk ipoh, ingat nk singgah umh akak kt seksyen 7 tu.. klau diizinkan la, dgn cuaca lg kn.. hehe

boleh2...contact2 je kteorg yg dok s.alam ni.peramah sumenye..huhuhuh Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  alip on Wed Jan 04, 2012 6:56 pm

Izat_TZM wrote:
alip wrote:
Izat_TZM wrote:motor ko bkn dh laju ke? ekekeke

laju kau kate??tgk la nnt mcm mane..malu nak ckap..huhuhuhu

xpe.. aku phm perangai org mtr laju nie... hahaha

hihihi...mane ade la..nnt aku kasi kunci,kau test la...cdey woo....huhuhuhuh Razz Razz Razz Razz

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari jentera TZM lagi satu untuk kawan..

Post  Sponsored content Today at 4:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum