TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Tzm untuk dijual

View previous topic View next topic Go down

Tzm untuk dijual

Post  faizallgm on Thu Dec 29, 2011 4:58 am

Hege dah turun ke rm1300, rujuk pd topic TZM97 untuk dijual, maaf kalau bercelaru topic

faizallgm
Private frenzy
Private frenzy

Age : 47
Location : Kuala Lumpur/setapak garden
Humor : Syok Syok Jew!!!

Back to top Go down

Re: Tzm untuk dijual

Post  mohd on Thu Dec 29, 2011 12:21 pm

bro,ape yg rosak moto ni?

mohd

Age : 25
Location : kuantan,gombak

Back to top Go down

Re: Tzm untuk dijual

Post  Izat_TZM on Fri Dec 30, 2011 4:29 am

jem kalu xsilap nie....

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Tzm untuk dijual

Post  faizallgm on Fri Dec 30, 2011 4:49 am

Izat_TZM wrote:jem kalu xsilap nie....

Boleh diketogerikan jem, tp x jam tangkap, bila dah bkk, block dah calar kena wat slip, piston kena baru, conrod bearing tengah tu nnpak ada hilang (benda mcm bearing jenis jarum tu, x reti nk sebut macam bearing kat piston)

faizallgm
Private frenzy
Private frenzy

Age : 47
Location : Kuala Lumpur/setapak garden
Humor : Syok Syok Jew!!!

Back to top Go down

Re: Tzm untuk dijual

Post  Izat_TZM on Fri Dec 30, 2011 8:18 am

faizallgm wrote:
Izat_TZM wrote:jem kalu xsilap nie....

Boleh diketogerikan jem, tp x jam tangkap, bila dah bkk, block dah calar kena wat slip, piston kena baru, conrod bearing tengah tu nnpak ada hilang (benda mcm bearing jenis jarum tu, x reti nk sebut macam bearing kat piston)

bearing atas ke bawah??? yg sambungkan rod dgn piston ke yg kat dlm enjin kat crank shaft bawah tue???

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Tzm untuk dijual

Post  Sponsored content Today at 10:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum