TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

nak beli motor tzm

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

nak beli motor tzm

Post  fit on Mon Feb 01, 2010 10:52 am

assalamu'alaikum & salam sejahtera. nama saya fit dari wangsa maju seksyen 6. saya pendatang baru dalam laman ni.saya baru je kehilangan mto tzm saya semalam(31-1-2010). dah rm2000 saya habiskan utk make-up mto saya. so skang ni saya nak cari gak tzm standard barang ori.condition baik.budget rm2500 ke bawah.jiwa ni dah sebati dgn tzm.nak tukar pakai mtor baru rasa cam tak best je...so, kalo ada sape2 yang berminat blh la contact no. ni. (013-3184327)

fit
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : wangsa maju, seksyen 6
Humor : khafiyat86@yahoo.com

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  eOne. on Mon Feb 01, 2010 12:52 pm

bro..nk tnaye..camne leh ilang??

eOne.
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : ampang,pandan indah,shah alam
Humor : TZM ku kelajuan ku!!!

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  randy on Mon Feb 01, 2010 2:51 pm

color dan no plate tu ? tgk aku akan jumpa tak sebab aku selalu jalan KL atau selangor everyday ..........

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  cupit on Mon Feb 01, 2010 3:01 pm

hmm..
bwh rm2500 tp dgn syarat kne cash r..
k0 g kt kdai mt0 btl2 dpn stadium badmint0n cheras..
ku pn da lupe pe name kdai tu, tp kedai die belah tepi skali, s0 besa la kdai die sbb penjuru..

cupit
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Kampung Pandan, K.Lumpur
Humor : Once a rider, always a rider.

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  randy on Mon Feb 01, 2010 3:39 pm

tapi u boleh try cari kat www.mudah.com.my sana sekarang banyak tu.....tzm nak jual....tapi 2.5k kebawah tak pasti u boleh search and see k....hehe

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  olskowl_design on Mon Feb 01, 2010 3:51 pm

btol2...cari je kat 'mudah' mcm bro randy ckp....ade yg hrge bwh 2.5 kilo... Very Happy Very Happy Very Happy

olskowl_design
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : kedah / kl
Humor : ~awat hang jadi lagu tuuu???~

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  fit on Mon Feb 01, 2010 5:08 pm

warna mto aku warna merah.ada corak api. mto aku dah custom gler hbis dah. penuh dgn fiber glass. dah takde rupa tzm dah. coverset honda cbr. tangki pun dah custom besar. swing arm fiber. lain la kalo tengok. dah tak macam tzm. kalo parking sebelah r1 pun orang tak sangka mto tzm. aku pun tak sangka mto camtu pun mat rempit sial nak curik gak. aku dah kunci dah handle dia, tapi yang pelik tu diorang boleh bkak gak. aku syorkan kepada mat tzm sekalian supaya wat suis tersembunyi so kalo dorang tolak mto korang jauh2 pun still korang boleh kejar lagi....mat rempit sial....

fit
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : wangsa maju, seksyen 6
Humor : khafiyat86@yahoo.com

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  aku den on Mon Feb 01, 2010 6:04 pm

fit wrote:warna mto aku warna merah.ada corak api. mto aku dah custom gler hbis dah. penuh dgn fiber glass. dah takde rupa tzm dah. coverset honda cbr. tangki pun dah custom besar. swing arm fiber. lain la kalo tengok. dah tak macam tzm. kalo parking sebelah r1 pun orang tak sangka mto tzm. aku pun tak sangka mto camtu pun mat rempit sial nak curik gak. aku dah kunci dah handle dia, tapi yang pelik tu diorang boleh bkak gak. aku syorkan kepada mat tzm sekalian supaya wat suis tersembunyi so kalo dorang tolak mto korang jauh2 pun still korang boleh kejar lagi....mat rempit sial....


bro...kalo kunci handel memang sng nak kopak...

bro...aku ade membe nak tolak M kat kedai dia..sume standard...block pon ori y1..head ori y1...

ko bleh kontek aku aku leh bwk ko jumpe gan dia..

denn-->0136249447

tapi aku area bangi la...

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  randy on Mon Feb 01, 2010 6:31 pm

ada gambar ke brother tolong post sini k..............

randy
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : Serdang, Balakong, Seri Kembangan

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  ayiecs on Mon Feb 01, 2010 7:04 pm

post denn....jgn xpost...

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  aku den on Mon Feb 01, 2010 8:47 pm

gambar dia aku xde..sebab bukan moto aku n aku yang jual...hehe..

mau tgk aku boleh bawak p kedai dia..tadi panglima7 da tengok moto tu...hehe

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  aspide1008 on Tue Feb 02, 2010 5:31 am

pertama sekali, takziah pd broo...bro hanya kunci handel ke?aduhh...xper la....xdek rezki broo...
p/s : moto tzm mmg xselamat kl setakat kunci handle....sng je nak idupkan tzm tnpa kunci...aku bleh buat... Twisted Evil

_________________
KLIK UNTUK KE KEDAI ONLINE ASPIDE SENSEI

aspide1008
Hardcore Riders
Hardcore Riders

Age : 32
Location : TCNS

Back to top Go down

Re:Motor Ku akhirnya jem

Post  astalabista_amigos on Tue Feb 02, 2010 7:08 am

Senang je nak buat? Bro tlg ajar aku... Haahhah gurau2 je....

astalabista_amigos
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  aku den on Tue Feb 02, 2010 8:52 am

[quote="aspide1008"]pertama sekali, takziah pd broo...bro hanya kunci handel ke?aduhh...xper la....xdek rezki broo...
p/s : moto tzm mmg xselamat kl setakat kunci handle....sng je nak idupkan tzm tnpa kunci...aku bleh buat... Twisted Evil[/quotpide..moto aku baruni..xpayah pakai kunci bole start..sebab nya wayr hitam putih aku tu problem..buat mase skrg aku cut current yang nk pergi ke plug coil...camne erk pide? study scratch

aku den
Sgt.Major frenzy
Sgt.Major frenzy

Age : 27
Location : kajang-bangi @ kelate

Back to top Go down

takziah bro

Post  matsidi on Tue Feb 02, 2010 9:34 am

motor bro nie memang paling cun, memang custom giler. sayang tol....eiii geramnyer......
baru jer tgk minggu lepas bro ni


[img][/img]

matsidi
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 38
Location : CHERAS

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  dot on Tue Feb 02, 2010 5:07 pm

korg sume tlg upload m bro fit yg ilang nih... ni link dia>

http://www.bikepics.com/pictures/1892495/
http://www.bikepics.com/pictures/1892494/
http://www.bikepics.com/pictures/1892490/
http://www.bikepics.com/pictures/1892487/
http://www.bikepics.com/pictures/1892483/

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  ZOUL on Tue Feb 02, 2010 5:16 pm


ZOUL
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 35
Location : 2° 2'21.38"N 102°34'8.73"E

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  ZOUL on Tue Feb 02, 2010 5:20 pm











ZOUL
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 35
Location : 2° 2'21.38"N 102°34'8.73"E

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  ZOUL on Tue Feb 02, 2010 5:21 pm

halamak.... lawa tu.. sayang nye... Shocked

ZOUL
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 35
Location : 2° 2'21.38"N 102°34'8.73"E

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  eOne. on Tue Feb 02, 2010 8:18 pm

lawa gle..geram tgok..tangki pon da custom...

adoiii....sayang2...x pe..t kalo ader ternampak kat area shah alam nie aku inform kat korang..anyway bro fit good luck for finding new TZM k cheers cheers

eOne.
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : ampang,pandan indah,shah alam
Humor : TZM ku kelajuan ku!!!

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  ayiecs on Wed Feb 03, 2010 4:19 am

wow...giler lawa...
hilang plak?
gaban btul spe yg curik tu..
klo aku jumpe aku roger...
sblm tu aku bg penedang dlu,ikat kt tiang letrik,pastu bru roger korg...
uish...geram ni...

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  dot on Wed Feb 03, 2010 8:05 am

tu la... mane x lawa nye.... owner die buat sendiri fider

dot
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  ayiecs on Wed Feb 03, 2010 8:07 am

wow..patut la gempak...
tp kesian gak kt fit...
hlg plak...

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

RE:nak beli motor tzm

Post  astalabista_amigos on Wed Feb 03, 2010 9:12 am

Alamak cun giler la... Owner dia buat sendiri ker fiber tue? BApe coz nyer ek? Kalau nak buat gak boleh ker? Mmg cun la.....

astalabista_amigos
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  ayiecs on Wed Feb 03, 2010 2:39 pm

yunus,moto bro kt ats tu dh hilang bro...
bru jer hilang...

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: nak beli motor tzm

Post  Sponsored content Today at 9:02 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum