TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

[WTS] Custom Tzm Aprillia

View previous topic View next topic Go down

[WTS] Custom Tzm Aprillia

Post  Mysteryz on Thu Nov 10, 2011 7:15 am

Sepertimana dalam gambar yang ada lihat itu lah dia.. Aku nak letgo sebab aku nak beli moto lain,parking space kat umah pun sangat limited.. Lagipun ada sebijik tzm lagi dan juga ex5.. Untuk moto nie je aku dah perhabis 12k untuk buat semua menda.. Dah puas pakai custom tzm jadi sapa2 yang nak custom kan tzm ni la peluang nye,just buy and ride.. Motor ni baru lepas oberhol,perhabis dekat 1k lebih.. Bawah ni aku nyatakan spesifikasi dan modifikasi yang aku dah buat..

Ape Yang Aku Tukar Dan Buat :-

1. Custom Seat
2. Custom Cowling(Front and rear)
3. Fork,Rims Dan Swing Arm Aprillia RS 125 Punye
4. RoadTax Baru Buat
5. Windsheild Baru(blum pasang)
6. Front Caliper Pakai CB 400 Nissin
7. Kunci Set Baru
8. Power Valve Set Baru
9. Baru Lepas Overhol
10. Bearing SKF C3 Set

Dan Banyak Lagi..

Call atau sms kalau berminat ke 010-5163744(amar Mysteryz)

Harga Rm5000 Skali tukar nama


1.) Buatan: Yamaha
2.) Nama Model: Yamaha Custom
3.) Keupayaan Enjin (cc): 149cc
4.) Warna: Hitam/Putih/Merah
5.) Tarikh Pendaftaran: 22/03/2000
6.) Pemilikan: Anda Pembeli 4
7.) UbahSuai: Seperti Gambar
8.) Sebab Motor hendak dijual: Upgrade/Beli Kereta
9.) Lokasi: Seremban
10.) Batuan (mileage): Tatau Lagi :p
















Last edited by Mysteryz on Fri Aug 03, 2012 12:55 am; edited 3 times in total

_________________


FB Id : My Facebook Id

Mysteryz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Seremban/Taiping
Humor : None

Back to top Go down

Re: [WTS] Custom Tzm Aprillia

Post  matnur_83 on Thu Nov 10, 2011 2:30 pm

Mysteryz wrote:Sepertimana dalam gambar yang ada lihat itu lah dia.. Aku nak letgo sebab aku nak beli moto lain,parking space kat umah pun sangat limited.. Lagipun ada sebijik tzm lagi dan juga ex5.. Untuk moto nie je aku dah perhabis 12k untuk buat semua menda.. Dah puas pakai custom tzm jadi sapa2 yang nak custom kan tzm ni la peluang nye,just buy and ride.. Motor ni baru lepas oberhol,perhabis dekat 1k lebih.. Bawah ni aku nyatakan spesifikasi dan modifikasi yang aku dah buat..

Ape Yang Aku Tukar Dan Buat :-

1. Custom Seat
2. Custom Cowling(Front and rear)
3. Fork,Rims Dan Swing Arm Aprillia RS 125 Punye
4. Koso RX2 Digital Meter(belom pasang)
5. New Sporket And Chain
6. RoadTax Baru Buat
7. New Paint(lepas ada pembeli)
8. Windsheild Baru
9.  Tank Baru(blm pasang)
10. Front Caliper Pakai CB 400 Nissin
12. Kunci Set Baru
13. Power Valve Set Baru
14. Baru Lepas Overhol
15. Bearing SKF C3 Set

Dan Banyak Lagi..

Call atau sms kalau berminat ke 012-5244003(amar Mysteryz)

Harga Rm7500(dengan aksesori) Skali tukar nama dan insurans
Harga Rm5500(tanpa aksesori) Skali tukar nama dan insurans












alamak..otai dah nak bersara da..hilang sorang lagi otai tzm...dah lama aku cari fork depan terbalik.. Very Happy

matnur_83
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Tanjung Malim, Perak

Back to top Go down

Re: [WTS] Custom Tzm Aprillia

Post  Mysteryz on Thu Nov 10, 2011 6:11 pm

Mana ada bersara weh.. Tzm ada lagi sebijik yang aku pakai.. Tak mungkin akan ku bersara..

_________________


FB Id : My Facebook Id

Mysteryz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Seremban/Taiping
Humor : None

Back to top Go down

Re: [WTS] Custom Tzm Aprillia

Post  ayiecs on Tue Nov 22, 2011 1:39 pm

ui~amar,bkn ke bru je ko beli moto ni?nk jual dh?

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: [WTS] Custom Tzm Aprillia

Post  Mysteryz on Wed Nov 23, 2011 4:44 am

lama dah beli laa bro :p

_________________


FB Id : My Facebook Id

Mysteryz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Seremban/Taiping
Humor : None

Back to top Go down

Re: [WTS] Custom Tzm Aprillia

Post  Mysteryz on Thu Aug 02, 2012 2:17 am

Price Drop!~

_________________


FB Id : My Facebook Id

Mysteryz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Seremban/Taiping
Humor : None

Back to top Go down

Re: [WTS] Custom Tzm Aprillia

Post  ejal80 on Sun Nov 25, 2012 6:04 am

motor dah sold kan amar tolong tutup thread nie hahaha

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: [WTS] Custom Tzm Aprillia

Post  Sponsored content Today at 2:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum