TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

1 lagi tzm for scrap untuk semua

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  kamal5632 on Thu Sep 29, 2011 8:12 am

powde48 wrote:
kamal5632 wrote:
powde48 wrote:brake lever ada?

macam setan ko ni...hahahaha

tuan tanah... pam brek depan atas bawah ada?

nak begurau pon da xboleh...menchikkk.... Razz albino

aku saja jek nyakat ko..long time no see...

Bro pm pam depan atas bawah nye harga....

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Sat Oct 01, 2011 2:40 am

rm150

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy


Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  my lord on Wed Oct 05, 2011 11:53 am

pv bpe?

my lord

Age : 36
Location : j.b

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  jayGee on Wed Oct 05, 2011 4:22 pm

ejal80 wrote:cdi rm150 carb rm150 crankshaft rm150 gearbox rm150 radiator rm50 servo dah ada yang ambik.yang lain masih ada lagi


Bro,kick starter ada tak???Pm best price...area kat ne ye??

jayGee
Private frenzy
Private frenzy

Location : shah alam

Back to top Go down

servo

Post  jimmy on Wed Oct 26, 2011 3:07 pm

salam...servo ad x??
baper?

jimmy
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : kelate/selayang

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Fri Oct 28, 2011 11:32 am

ok starter rm60 siap pos .servo ada tapi gear dalam tak ada rm200

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  MatTzm on Thu Nov 03, 2011 9:38 pm

salam.....

absober depan ada lg x?? bape??

MatTzm
Private frenzy
Private frenzy

Age : 28
Location : Tanah Merah

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  faizallgm on Wed Nov 09, 2011 4:09 pm

ejal80 wrote:rm150

block ngan piston ada lg?

faizallgm
Private frenzy
Private frenzy

Age : 47
Location : Kuala Lumpur/setapak garden
Humor : Syok Syok Jew!!!

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Tue Nov 15, 2011 7:26 am

fork complete rm350 starter rm50

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  ejal80 on Tue Nov 15, 2011 7:27 am

block dah terjual

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  sharkrider89 on Wed Nov 16, 2011 5:54 pm

cowling depan skali head lamp/signal brape bro?

sharkrider89
Private frenzy
Private frenzy

Age : 27
Location : Ipoh/K.Terengganu

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  shah9744 on Mon Nov 21, 2011 3:09 am

footrest ada x..brp?

shah9744
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : Putrajaya

Back to top Go down

salam bro crank shaft ada lg x?..klo ada kwn maulh..urgent nie!!!harga cantik mmg kwn sambar..bg no hp ur sng nk roger???

Post  rxzmalaysia on Fri Dec 23, 2011 6:45 am

ejal80 wrote:update pump brake depan ,caliper depan,pump brake belakang ,caliper belakang,handle dan handle ,sportrim made in thai ,arm tzm ,monoshock,crankshaft dan gearbox.

rxzmalaysia

Age : 25
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  kamal5632 on Tue Dec 27, 2011 7:11 am

rxzmalaysia wrote:
ejal80 wrote:update pump brake depan ,caliper depan,pump brake belakang ,caliper belakang,handle dan handle ,sportrim made in thai ,arm tzm ,monoshock,crankshaft dan gearbox.

ni sapa lak pakai nick rxzmalaysia ni? tukar nick...or aku suh taiko sini ban... tq...

kamal5632
Hardcore Riders
Hardcore Riders


Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  lee on Tue Dec 27, 2011 9:15 pm

bro meter brape harga?

lee
Private frenzy
Private frenzy

Age : 39
Location : batu pahat

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  styrish_junior on Wed Dec 28, 2011 9:59 am

ejal80 wrote:cdi rm150 carb rm150 crankshaft rm150 gearbox rm150 radiator rm50 servo dah ada yang ambik.yang lain masih ada lagi
crankshaft ad lg x bro ? mmerlukan ney ......

styrish_junior
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : rawang
Humor : membara dgn M

http://farishfurious@yahoo.com

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  Jai TM on Thu Jan 26, 2012 5:32 am

Meternya berapa harga tuan?. Baca post dari awal lagi tapi tak terkeluar juga harganya scratch

Jai TM
Private frenzy
Private frenzy

Age : 42
Location : Tanjung Malim, Perak

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  Izat_TZM on Thu Jan 26, 2012 3:11 pm

call trus la bro.. dia jarang online forum... meter beli baru pon xpe.. kat kedai ada jual.. harga bawah 200 lebih kurg... made in taiwan kot.. tp ok, boleh pakai.. sama je mcm yg kita biasa pakai nie..

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  Jai TM on Fri Jan 27, 2012 5:14 am

Thanks tuan Izat, sharing info.

Jai TM
Private frenzy
Private frenzy

Age : 42
Location : Tanjung Malim, Perak

Back to top Go down

Re: 1 lagi tzm for scrap untuk semua

Post  Sponsored content Today at 3:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum