TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

ingin mencari tzm..urgent!!

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  alip on Mon Sep 05, 2011 5:56 am

ejal80 wrote:johor area bp banyak budak m

tanye ijat..dia tau.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

alip
Private frenzy
Private frenzy


Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  Izat_TZM on Mon Sep 05, 2011 2:58 pm

alip wrote:
ejal80 wrote:johor area bp banyak budak m

tanye ijat..dia tau.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

oit.. ko memandai je kan.. aku mana tau johor sape ada.. xpenah sampai ag jmpe dorg.. hahaha

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy


Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  alip on Mon Sep 05, 2011 7:20 pm

Izat_TZM wrote:
alip wrote:
ejal80 wrote:johor area bp banyak budak m

tanye ijat..dia tau.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

oit.. ko memandai je kan.. aku mana tau johor sape ada.. xpenah sampai ag jmpe dorg.. hahaha

otai..mesti tau.. Smile

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  boysnice on Wed Sep 07, 2011 5:33 am

alip wrote:
Izat_TZM wrote:
alip wrote:
ejal80 wrote:johor area bp banyak budak m

tanye ijat..dia tau.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

oit.. ko memandai je kan.. aku mana tau johor sape ada.. xpenah sampai ag jmpe dorg.. hahaha

otai..mesti tau.. Smile

roger bob ckgu byk kntek2 dia hikhgikhik...

boysnice
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : Kuala Lumpur D'generation Crew

Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  alip on Wed Sep 07, 2011 6:00 am

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  boysnice on Fri Sep 09, 2011 11:33 am

alip wrote:salam satu malaysia...i'm newbie here...

aku memang berminat nak pakai tzm sebagai pengalaman baru...ade siapa2 tak yang nak jual atau ade lubang2 untuk aku dapatkan motor ni..nak pakai sebelum raya ni..urgent..pastu nak bawak jalan jauh (kedah)..
bajet aku dalam 2ooo ke 3000...tolong yaa....


sms / tepon 0172765191 - alip


sapa cari tzm...dekat motosing jalan pudu ada sebiji tzm melinium semua ori..tp buruk sikit.....harga 4800...rugi lo tak amik .......ntah2 blok tak slip....wahhhh best2..

boysnice
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : Kuala Lumpur D'generation Crew

Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  ayiecs on Fri Sep 09, 2011 12:55 pm

ambik no dorg~senang klo ape2~ijat ni penduduk shah alam tegar dh skrg ni..hehehehe~
lg 1,ko leh cari kt FB name REDZUAN ROSLAN~dia blaja shah alam..klo ko knl dia ni,dia byk dh cntact shah alam~ok?

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  alip on Fri Sep 09, 2011 1:21 pm

ayiecs wrote:ambik no dorg~senang klo ape2~ijat ni penduduk shah alam tegar dh skrg ni..hehehehe~
lg 1,ko leh cari kt FB name REDZUAN ROSLAN~dia blaja shah alam..klo ko knl dia ni,dia byk dh cntact shah alam~ok?

okeh2...hari ni gak aku cari..mekaseh bro.. Smile Smile

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  alip on Fri Sep 09, 2011 1:22 pm

boysnice wrote:
alip wrote:salam satu malaysia...i'm newbie here...

aku memang berminat nak pakai tzm sebagai pengalaman baru...ade siapa2 tak yang nak jual atau ade lubang2 untuk aku dapatkan motor ni..nak pakai sebelum raya ni..urgent..pastu nak bawak jalan jauh (kedah)..
bajet aku dalam 2ooo ke 3000...tolong yaa....


sms / tepon 0172765191 - alip


sapa cari tzm...dekat motosing jalan pudu ada sebiji tzm melinium semua ori..tp buruk sikit.....harga 4800...rugi lo tak amik .......ntah2 blok tak slip....wahhhh best2..

woo...lari bajet..hehehe..tapi xpe,aku da dapat dah sebijik..alhamdulillah..hehehe...da boleh off kot topik ni..mekaseh suma.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  Izat_TZM on Fri Sep 09, 2011 2:41 pm

boysnice wrote:
alip wrote:salam satu malaysia...i'm newbie here...

aku memang berminat nak pakai tzm sebagai pengalaman baru...ade siapa2 tak yang nak jual atau ade lubang2 untuk aku dapatkan motor ni..nak pakai sebelum raya ni..urgent..pastu nak bawak jalan jauh (kedah)..
bajet aku dalam 2ooo ke 3000...tolong yaa....


sms / tepon 0172765191 - alip


sapa cari tzm...dekat motosing jalan pudu ada sebiji tzm melinium semua ori..tp buruk sikit.....harga 4800...rugi lo tak amik .......ntah2 blok tak slip....wahhhh best2..

mak aihh.. mahal gle dia tolak.. aku dpt rm3000 kat kuantan, barang sume original 100% blok y2 xde slip.. hrga skali tukar nama dan insuran.. tp condition coverset xbrp memuaskan la.. huhu

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  saffara on Fri Sep 09, 2011 8:26 pm

motosing pudu kat mana ek? ingat nak g merisik la.. aku keja kat pudu gak ni baru transfer bulan lepas..

saffara
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : papar, sabah
Humor : life starts at 5,500 RPM (pv open)

Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  boysnice on Mon Sep 12, 2011 11:36 am

saffara wrote:motosing pudu kat mana ek? ingat nak g merisik la.. aku keja kat pudu gak ni baru transfer bulan lepas..

jalan pudu...jalan tepi pudu jail tu..ada kdai moto jual part2 lama kat situ le

boysnice
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : Kuala Lumpur D'generation Crew

Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  boysnice on Mon Sep 12, 2011 11:37 am

Izat_TZM wrote:
boysnice wrote:
alip wrote:salam satu malaysia...i'm newbie here...

aku memang berminat nak pakai tzm sebagai pengalaman baru...ade siapa2 tak yang nak jual atau ade lubang2 untuk aku dapatkan motor ni..nak pakai sebelum raya ni..urgent..pastu nak bawak jalan jauh (kedah)..
bajet aku dalam 2ooo ke 3000...tolong yaa....


sms / tepon 0172765191 - alip


sapa cari tzm...dekat motosing jalan pudu ada sebiji tzm melinium semua ori..tp buruk sikit.....harga 4800...rugi lo tak amik .......ntah2 blok tak slip....wahhhh best2..

mak aihh.. mahal gle dia tolak.. aku dpt rm3000 kat kuantan, barang sume original 100% blok y2 xde slip.. hrga skali tukar nama dan insuran.. tp condition coverset xbrp memuaskan la.. huhu

tzm meli blok bukan y2....y1 head y1..harap maklum..hihihihi...


boysnice
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Location : Kuala Lumpur D'generation Crew

Back to top Go down

Re: ingin mencari tzm..urgent!!

Post  Sponsored content Today at 12:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum