TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

COVER SEAT TZM

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

COVER SEAT TZM

Post  darknight on Tue Aug 09, 2011 12:26 pm


darknight
Private frenzy
Private frenzy

Location : klang

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  darknight on Tue Aug 09, 2011 12:27 pm

atas tu adalah 2 design produk yg belum kemas lagi Embarassed ...

darknight
Private frenzy
Private frenzy

Location : klang

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  ejal80 on Tue Aug 09, 2011 1:10 pm

harga nya bro

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  Mits on Tue Aug 09, 2011 1:15 pm

kena dengan harga oleh booking ni

Mits
Private frenzy
Private frenzy

Location : Gombak

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  darknight on Wed Aug 10, 2011 3:51 am

harga dua2 sama, iaitu RM100/pcs untuk raw dan kalau nak patching+primer tambah RM30.
kalau C.O.D area Klang Utara/JPJ SELANGOR/ Shah alam sekysen 7 @ i-City.
kalau POS, pos biasa semenanjung tambah RM10, kalau pos laju semenanjung tambah RM30.
p/s : Parts ini tak berat sebab tu kadar POS tu ikut saiz kotak.
p/s : Fiber sudah ditambah tebal sikit untuk elakkan mudah pecah Very Happy , dan semua ada unit no. yg tersendiri Very Happy
ini unit no dia.......

darknight
Private frenzy
Private frenzy

Location : klang

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  sabreydo on Wed Aug 10, 2011 7:54 am

Bro duk area mane?? mcmane prosedur nk order??

sabreydo
Private frenzy
Private frenzy

Location : Shah Alam
Humor : Ape pun tak bleh...

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  darknight on Wed Aug 10, 2011 8:47 am

kalau area klang/shah alam atau berhampiran boleh C.O.D jer, kalau yg jauh boleh pos juga, kalau ada sesiapa confirm nak order, boleh P.M saya bagi nama penuh,alamat,phone no,mana satu pakej nak, lepas tu saya akan bagi account CIMB saya dan bank in jumlah yg cukup, lepas bank in bagitau saya masa dan tarikh bank in, saya akan pos...

darknight
Private frenzy
Private frenzy

Location : klang

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  ejal80 on Wed Aug 10, 2011 1:17 pm

cover nie macam mana nak pasang kan seat\

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  sabreydo on Wed Aug 10, 2011 1:52 pm

bleh tunjuk gambar sblah bawah nye mcmane rekabentuk nya..mcm berminat nk order satu..

sabreydo
Private frenzy
Private frenzy

Location : Shah Alam
Humor : Ape pun tak bleh...

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  darknight on Wed Aug 10, 2011 4:14 pm

ini gambar bahagian bawah yg baru siap hari ini...


ini cara nak pasang, masukkan saja...


dah siap pasang, nak buka tarik ke bahagian belakang saja.

darknight
Private frenzy
Private frenzy

Location : klang

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  ZACK WFF2435 on Wed Aug 10, 2011 5:45 pm

wauuuuu.....trbaekk ni......

tp klu tbe2 ad tgn nkal tarik x trcabut ke bro tym dh pasang????? tkot gak silap park mto ad plak yg berkenan.....

ZACK WFF2435
Private frenzy
Private frenzy

Age : 31
Location : BALING N KUALA LUMPUR
Humor : tabik spring...TZM

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  darknight on Thu Aug 11, 2011 5:56 am

dun worry, kalau seat dah lock tak dapat buka, fiber ni tebal... Very Happy

darknight
Private frenzy
Private frenzy

Location : klang

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  berakzster on Fri Aug 12, 2011 5:17 am

bro,mcm ner nak oder?boleh pm contact no dgn saya erk?

berakzster

Age : 32
Location : Malaysia

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  Izat_TZM on Fri Aug 12, 2011 6:26 am

kalau org ddk atas fiber tue pecah x?

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  darknight on Fri Aug 12, 2011 8:50 am

manalah ada org nak duduk atas tu bro, buntut sakit Very Happy , kalau nak bawa org, keluarkan seat cover tu jer.

darknight
Private frenzy
Private frenzy

Location : klang

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  Izat_TZM on Fri Aug 12, 2011 9:24 am

kalau emergency xkan nk cabut pastue srh org blkg peluk kot.. hahaha.. aku tgk dlm cite Remp-It tue awek tue ddk selamba je.. ekekeke..

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  ejal80 on Fri Aug 12, 2011 10:56 am

macam mana nak like hhhhihih

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  Izat_TZM on Fri Aug 12, 2011 3:11 pm

mntk tolong "mark zuckerberg" tolong ejaskan.. hehe...

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  darknight on Fri Aug 12, 2011 3:59 pm

kalau berat awek biasa takde pecah punya, kecuali u bawa saiz yg macam gajah...hahaha
berat saya 85kg duduk atas pun steady jer Very Happy

darknight
Private frenzy
Private frenzy

Location : klang

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  icam46 on Fri Aug 12, 2011 4:46 pm

darknight wrote:kalau berat awek biasa takde pecah punya, kecuali u bawa saiz yg macam gajah...hahaha
berat saya 85kg duduk atas pun steady jer Very Happy

salam bro
..aku nak..aku nak...aku nak...kompemmmmmm Very Happy

icam46
Private frenzy
Private frenzy

Location : ampang,kl,PUTRAJAYA
Humor : enjoy the 'M' feels....

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  darknight on Sat Aug 13, 2011 1:06 pm

kalau ada siapa2 yg minat, boleh contact 019-3699926 jocolor

darknight
Private frenzy
Private frenzy

Location : klang

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  ZACK WFF2435 on Sun Aug 14, 2011 12:29 pm

agak2 kn byk x ko wt stok 2k cver seat ni?????
nk tau gak ko wt terhad xpn depand pd order....nk order bln ni mmg xdpt la lg mklmla nk pkai det 2k rya tp klu pas rya 2 insyaallah la xde hlngn....hehehehe

bg aku brkenan yg ad longkang 2 mmg mnarik sgt2 la....thap cipan mgulingkn bdan....hehehehee bounce


ZACK WFF2435
Private frenzy
Private frenzy

Age : 31
Location : BALING N KUALA LUMPUR
Humor : tabik spring...TZM

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  Izat_TZM on Sun Aug 14, 2011 3:06 pm

jgn WFF2435 ko menggulingkan badan sudah,. ahahaha

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  ZACK WFF2435 on Sun Aug 14, 2011 7:07 pm

guling2 nk tdo la....hehehehe bkn pe sng la xnk bg owg len tumpng wt brat mto je....nek sowg2 kn bes leh lyan blues sowg2......xla sakt tgn sgt.....hehehehe

ZACK WFF2435
Private frenzy
Private frenzy

Age : 31
Location : BALING N KUALA LUMPUR
Humor : tabik spring...TZM

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  darknight on Mon Aug 15, 2011 3:45 am

dah ada 5pcs untuk setiap model, ada tempahan yang dah ambil dan yg belum ambil/pos, balance yg ada tak banyak untuk 1st batch.
kalau mengalakkan, akan buat untuk 2nd batch stock Very Happy

darknight
Private frenzy
Private frenzy

Location : klang

Back to top Go down

Re: COVER SEAT TZM

Post  Sponsored content Today at 8:55 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum