TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

mintak tolong kirim saper yang boleh

View previous topic View next topic Go down

mintak tolong kirim saper yang boleh

Post  one9084 on Fri Aug 05, 2011 7:10 pm

salam semua, sekarang tengah dalam proses nak restore sebijik M nak pakai buat g kerja, saya nak cari mudgurd tayar belakang dengan cover rantai beserta lampu brek belakang paten ori dengan signel sekali, dah puas usha usha kat kedai spare part kat kawasan saya ni tapi tak ade, ade siap siape yangnak jual atau tau kat mana boleh beli? boleh kira sekali dengan duit pos plz.... bounce bounce

one9084
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : pontian johor

Back to top Go down

Re: mintak tolong kirim saper yang boleh

Post  Mysteryz on Fri Aug 05, 2011 7:33 pm

Mudguard baru rm30
Cover rantai dalam rm18-rm20
Signal ori dan lampu ori mmg takde melainkan beli sekeh hen.. Beli je lampu blkg baru harga pun dalam rm12 ke rm15 je.. Braket blh buat sendiri, tak pun pakai motor lain punye..

_________________


FB Id : My Facebook Id

Mysteryz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Seremban/Taiping
Humor : None

Back to top Go down

Re: mintak tolong kirim saper yang boleh

Post  one9084 on Sat Aug 06, 2011 12:17 am

Mysteryz wrote:Mudguard baru rm30
Cover rantai dalam rm18-rm20
Signal ori dan lampu ori mmg takde melainkan beli sekeh hen.. Beli je lampu blkg baru harga pun dalam rm12 ke rm15 je.. Braket blh buat sendiri, tak pun pakai motor lain punye..

lampu belakang sekarang pakai yang rg sport punye tu
kat mana ade jual mudgurd dgn cover tu? boleh kirim tak? segala kos penghantaran saya tanggung, saya kat pontian johor

one9084
Private frenzy
Private frenzy

Age : 32
Location : pontian johor

Back to top Go down

Re: mintak tolong kirim saper yang boleh

Post  Mysteryz on Sat Aug 06, 2011 2:19 pm

bro,pm aku tuk kompom betul2.. kalau nak aku blh pi kedai.. dan kirim

_________________


FB Id : My Facebook Id

Mysteryz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Seremban/Taiping
Humor : None

Back to top Go down

Re: mintak tolong kirim saper yang boleh

Post  Sponsored content Today at 9:01 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum