TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

TZM untuk di jual

View previous topic View next topic Go down

TZM untuk di jual

Post  Izat_TZM on Tue Aug 02, 2011 6:36 pm

sebiji YAMAHA TZM untuk di jual. motor memang aku yang punya.. enjin terbaik dari ladang memang ringan, lagi ringan dari motor utama yg aku guna sekarang. kalau pandai tarik pick up gear 2 boleh willie

clutch original BARU/housing siap ribet
piston TOP (JAPAN)
piston ring R.I.K BARU (JAPAN)
bearing pin BARU NTN(JAPAN)
spark plug BARU NGK (BR8EGP)
PV BARU
Pulley BARU ORIGINAL (MEMANG TAK KAN CAIR paling hardcore pakai pon akan crack je)
Spoket BARU (HEAVY DUTY)
tayar depan belakang BARU (depan = 90%)(belakang = 80%)
ekzos baru bakar xde carbon langsung (potong 3 bukan humban dalam api)
Mufler AHM ekzos ada modi sikit
minyak hitam baru tukar
gigi servo baru tukar 1 bulan (servo tip top)
Reed valve Fiber BARU
Radiator Baru servis
Coil Start BARU
Coil Plug ada additional SPITFIRE cable (API MEMANG CONFIRM KUAT)
dan lain lain lagi tak larat nak senaraikan

barang akan di berikan sekali
firing depan kosng tanpa lampu dan signal
JAY VALVE
ekor belakang standard
Rear Hugger
PV spare
tangki minyak spare
dan lain lain yang sempat aku tengok kemudian

motor tiada masalah.. rod semua cantik lagi tiada goyang goyang
pump 2t pon berjalan lancar lagi

sedikit pencuci mata











motor keluaran tahun 1996
boleh tukar nama
reason jual dah ada 2 motor plus tak jadi nak wat project convert
harga RM3000 nego

motor aku baru cat tak sampai 2 bulan warna insya allah cantik lagi, cover set ORIGINAL termasuk tangki
apa apa hal atau sebarang pertanyaan boleh la hubungi aku melalui SMS atau call sahaja di talian

017-9199963 (izat) terima kasih

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: TZM untuk di jual

Post  GhostRider on Wed Aug 03, 2011 3:48 am

top speed brape izat?? Very Happy

GhostRider
Private frenzy
Private frenzy

Location : Shah alam

Back to top Go down

Re: TZM untuk di jual

Post  Izat_TZM on Wed Aug 03, 2011 6:31 am

aikk?? mau sukat top speed jgk ke?hahaha... biasa je.. xde la selaju mtr mtr ko.. huhu

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: TZM untuk di jual

Post  faizallgm on Fri Aug 05, 2011 5:26 pm

Izat_TZM wrote:aikk?? mau sukat top speed jgk ke?hahaha... biasa je.. xde la selaju mtr mtr ko.. huhu

ko jual tabung mufler tu la izat hehehehe

faizallgm
Private frenzy
Private frenzy

Age : 47
Location : Kuala Lumpur/setapak garden
Humor : Syok Syok Jew!!!

Back to top Go down

Re: TZM untuk di jual

Post  Izat_TZM on Sat Aug 06, 2011 12:27 am

ko nk ke??

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: TZM untuk di jual

Post  joei99 on Tue Aug 09, 2011 4:05 am

waa,berdasarkan specs tu macam tiptop,harga runtuh ni,murahh... Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: TZM untuk di jual

Post  Mysteryz on Fri Aug 12, 2011 2:11 pm

Ada orang nak beli motor hang izat tapi malangnya hang dok jauh ler pulak.. Hmm...

_________________


FB Id : My Facebook Id

Mysteryz
Private frenzy
Private frenzy

Age : 33
Location : Seremban/Taiping
Humor : None

Back to top Go down

Re: TZM untuk di jual

Post  AididAziz on Fri May 18, 2012 7:39 pm

motor ni available lg ke?

AididAziz

Age : 24
Location : JB,Terengganu

Back to top Go down

Re: TZM untuk di jual

Post  alip on Sun May 20, 2012 5:40 pm

ijat berniaga lagi...huhuhuhu

alip
Private frenzy
Private frenzy

Age : 25
Location : shah alam seksyen 19
Humor : TZM one five 0

Back to top Go down

Re: TZM untuk di jual

Post  Izat_TZM on Sun May 20, 2012 6:58 pm

AididAziz wrote:motor ni available lg ke?

dh lama xde bro.. hahaha.. mau cari bajet brp?

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: TZM untuk di jual

Post  Izat_TZM on Sun May 20, 2012 7:05 pm

alip wrote:ijat berniaga lagi...huhuhuhu

mandai je ko.. thread lama nie...

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: TZM untuk di jual

Post  Sponsored content Today at 8:53 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum