TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Caver tzm .... Di perlu kan

View previous topic View next topic Go down

Caver tzm .... Di perlu kan

Post  Muhd nazirruddin b.Ahmad on Thu Jul 28, 2011 2:41 pm


Salam .. Nak tanya ada tak sesiapa nak jual caver tzm murah2 Caver m aku dah pecah jadi nak cari lah sesiapa yg ada jual murah2

Muhd nazirruddin b.Ahmad
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : Kedah/subang jaya
Humor : Segala jasa mu akan di kenangi

Back to top Go down

Re: Caver tzm .... Di perlu kan

Post  Izat_TZM on Thu Jul 28, 2011 7:53 pm

coverset ke??

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Caver tzm .... Di perlu kan

Post  Muhd nazirruddin b.Ahmad on Fri Jul 29, 2011 9:28 am


Izat_TZM wrote:coverset ke??
ye kalau boleh nak cari kepala m dulu ngan radiator sbb baru lepas xcden... Ada ke

Muhd nazirruddin b.Ahmad
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : Kedah/subang jaya
Humor : Segala jasa mu akan di kenangi

Back to top Go down

Re: Caver tzm .... Di perlu kan

Post  Izat_TZM on Sat Jul 30, 2011 6:46 am

radiator ko rosak apa? pecah ke?

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Caver tzm .... Di perlu kan

Post  ejan zizzan on Sat Jul 30, 2011 8:55 am

kwn kite kt atas nie baru lepas exdnt bro...dharap dpt membntu beliau

ejan zizzan
Private frenzy
Private frenzy

Age : 26
Location : parit buntar-KUALA KANGSAR(main)-rawang-kajang

Back to top Go down

Re: Caver tzm .... Di perlu kan

Post  Izat_TZM on Sat Jul 30, 2011 4:41 pm

aah.. aku tau baru exciden.. tue tanya rosak apa.. kot2 kalu boleh repair baik repair je.. jimat kos.. huhu

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Caver tzm .... Di perlu kan

Post  Izat_TZM on Sat Jul 30, 2011 9:19 pm

http://www.mudah.my/Tzm+Radiator-10147094.htm

sekadar membantu.. ko try la nego2 dgn bro nie.. kalu ko jd, aku leh tlg amek kan untuk ko.. umah dia xjauh dgn umah aku je.. aku dh try ty dia hari tue ddk mana.. hehe

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Caver tzm .... Di perlu kan

Post  Muhd nazirruddin b.Ahmad on Sun Jul 31, 2011 6:12 pm


Izat_TZM wrote:http://www.mudah.my/Tzm+Radiator-10147094.htm

sekadar membantu.. ko try la nego2 dgn bro nie.. kalu ko jd, aku leh tlg amek kan untuk ko.. umah dia xjauh dgn umah aku je.. aku dh try ty dia hari tue ddk mana.. hehe
radiator pecah dah tak boleh servis lg patah tengah dia punya jaring pun koyak.. Tu yg nak cari tu .. Sy tngal kat usj1 kat subang
Mewah... Sekarah m Sy paking kat umah kal kat court 1 usj1...

Muhd nazirruddin b.Ahmad
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : Kedah/subang jaya
Humor : Segala jasa mu akan di kenangi

Back to top Go down

Re: Caver tzm .... Di perlu kan

Post  Izat_TZM on Sun Jul 31, 2011 7:10 pm

try la kol bro yg aku bg link tue.. nnt aku balik shah alam boleh tlg bgkan dkt ko.. kalu dia jual murah2 la.. huhu

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Caver tzm .... Di perlu kan

Post  Muhd nazirruddin b.Ahmad on Tue Aug 02, 2011 12:57 am


Izat_TZM wrote:try la kol bro yg aku bg link tue.. nnt aku balik shah alam boleh tlg bgkan dkt ko.. kalu dia jual murah2 la.. huhu
Tq izat.. Aku cuba call tp dia kat Pahang , Hang ada kat sana ka..

Muhd nazirruddin b.Ahmad
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : Kedah/subang jaya
Humor : Segala jasa mu akan di kenangi

Back to top Go down

Re: Caver tzm .... Di perlu kan

Post  Izat_TZM on Wed Aug 03, 2011 12:16 am

aku kat pahang la nie.. haha.. kalu nk aku amekkan.. nnt aku g sana aku leh tlg bwk bg kat ko.. tp bila baik tau lagi la.. hahaha

Izat_TZM
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 27
Location : shah alam, kuantan

Back to top Go down

Re: Caver tzm .... Di perlu kan

Post  Muhd nazirruddin b.Ahmad on Thu Aug 04, 2011 9:15 pm


Izat_TZM wrote:aku kat pahang la nie.. haha.. kalu nk aku amekkan.. nnt aku g sana aku leh tlg bwk bg kat ko.. tp bila baik tau lagi la.. hahaha
tak apa izat aku dah dapat dah td petang kat kdai motor usj1 harga rm110 mcm baru dah test tak ada bocor.. Terima
Ksh izat...

Muhd nazirruddin b.Ahmad
Private frenzy
Private frenzy

Age : 30
Location : Kedah/subang jaya
Humor : Segala jasa mu akan di kenangi

Back to top Go down

Re: Caver tzm .... Di perlu kan

Post  Sponsored content Today at 4:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum