TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

Barang barang TZM nak dijual

View previous topic View next topic Go down

Barang barang TZM nak dijual

Post  faizallgm on Tue Jun 14, 2011 3:08 pm

Suis kiri kanan TZM, semua button seperti horn, signal, beam, on/off engine, fuel berfungsi, cuma agak lusuh, barang asal (ori), Barang lain absober (mono shock), tiada leaking, cuma brand x tahu sbb dah itam, hubungi sya ditalian hayat 0196495526, lokasi setapak Danau Kota KL,

faizallgm
Private frenzy
Private frenzy

Age : 47
Location : Kuala Lumpur/setapak garden
Humor : Syok Syok Jew!!!

Back to top Go down

Re: Barang barang TZM nak dijual

Post  tengku shah on Wed Jun 15, 2011 3:08 pm

faizallgm wrote:Suis kiri kanan TZM, semua button seperti horn, signal, beam, on/off engine, fuel berfungsi, cuma agak lusuh, barang asal (ori), Barang lain absober (mono shock), tiada leaking, cuma brand x tahu sbb dah itam, hubungi sya ditalian hayat 0196495526, lokasi setapak Danau Kota KL,
handle tzm ader bro ?kalo ader kondisi yg cantik aku nak thankz

tengku shah

Age : 39
Location : subang jaya/usj 19
Humor : where....here....there...were...

Back to top Go down

Re: Barang barang TZM nak dijual

Post  faizallgm on Wed Jun 15, 2011 6:06 pm

tengku shah wrote:
faizallgm wrote:Suis kiri kanan TZM, semua button seperti horn, signal, beam, on/off engine, fuel berfungsi, cuma agak lusuh, barang asal (ori), Barang lain absober (mono shock), tiada leaking, cuma brand x tahu sbb dah itam, hubungi sya ditalian hayat 0196495526, lokasi setapak Danau Kota KL,
handle tzm ader bro ?kalo ader kondisi yg cantik aku nak thankz
xde la bro......sori kat mudah.my mgkin ada...

faizallgm
Private frenzy
Private frenzy

Age : 47
Location : Kuala Lumpur/setapak garden
Humor : Syok Syok Jew!!!

Back to top Go down

Re: Barang barang TZM nak dijual

Post  ejal80 on Sun Jun 19, 2011 10:05 am

aku ada bro nak ke rm50 tak masuk pos

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: Barang barang TZM nak dijual

Post  tengku shah on Sun Jun 26, 2011 11:03 am

ejal80 wrote:aku ada bro nak ke rm50 tak masuk pos



salam bro... ok note nnt bulan dpan aku injek rm lam akaun enko anta kat aku yea

tengku shah

Age : 39
Location : subang jaya/usj 19
Humor : where....here....there...were...

Back to top Go down

Re: Barang barang TZM nak dijual

Post  ejal80 on Sun Jun 26, 2011 1:50 pm

k boleh je pos hang tambah lah sikit

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: Barang barang TZM nak dijual

Post  jai on Mon Jun 27, 2011 6:12 am

ejal80 wrote:k boleh je pos hang tambah lah sikit
bro..mane nk cari footrest knan...ade??

jai

Age : 28
Location : SELANGOR

Back to top Go down

Re: Barang barang TZM nak dijual

Post  olskowl_design on Mon Jun 27, 2011 3:19 pm

jai wrote:
ejal80 wrote:k boleh je pos hang tambah lah sikit
bro..mane nk cari footrest knan...ade??
try bukak link ni bro....tpi agak mahal la
http://www.mudah.my/TZM+parts+footrest-6788003.htm

aku ada stock....cuma bhagian tuil gear problem ckit....rm50 dah la...kiri n kanan....

olskowl_design
Sergeant frenzy
Sergeant frenzy

Age : 26
Location : kedah / kl
Humor : ~awat hang jadi lagu tuuu???~

Back to top Go down

Re: Barang barang TZM nak dijual

Post  amran on Thu Jun 30, 2011 4:10 am

air box tzm ader x

amran

Age : 36
Location : setapak

Back to top Go down

Re: Barang barang TZM nak dijual

Post  ejal80 on Mon Jul 04, 2011 12:50 pm

aku pon ada rm50

ejal80
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Age : 36
Location : melaka
Humor : tzm forever

Back to top Go down

Re: Barang barang TZM nak dijual

Post  NURADILA on Mon Jul 04, 2011 4:04 pm

aku pon ada rm50

macam-macam barang tz yg bos ada.... hahaha
dah laku jgn lupa belanja kengkawan makan hahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

NURADILA
Club Marshall
Club Marshall

Age : 40
Location : melaka

Back to top Go down

Re: Barang barang TZM nak dijual

Post  Sponsored content Today at 10:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum