TZM Frenzy (002153851-T)
Welcome to TZM Frenzy....

you can also view the site by using this link :-
www.tzm150.forumotion.com @
www.tzm150.co.cc

Log in to enter forum and please read the "rules" before posting.
Thank you




ARKIB FRENZY

moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

View previous topic View next topic Go down

moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post  joei99 on Tue May 31, 2011 6:15 am

salam semua..
aku nak cari tzm dengan ciri2 berikut:

1)moto halal
2)complete parts
3)ada geran(roadtax dah mati berkurun pun xpe)
4)body/chasis x bengkok,senget dan sebagainya
5)servo ok
6)blok kalau boleh xde sleeve/slip,kalau y1 lagi bagus
7)cdi ori
8)carburator ori
9)meter rpm hidup
10)kalau moto boleh hidup laaaagi bagus
11)sebaik-baiknya area kl,senang nak deal@tengok moto..kalau luar kawasan pun bgtau la,mana tau boleh diusahakan.. Smile

yg lain2,cover set buruk ke,moto berhabuk ke,tayar pancit ke,lampu x nyala ke,fork leaking ke,mono shock lembik ke,seat koyak ke throttel berdaki ke xde hal..

tujuan:nak restore dan pakai,buat balik pelan2,ada masa layankan,xde masa sadaikan..tp memang nak buat balik la,kerinduan terhadap ypvs menggamit jiwa...nak beli sbk belum mampu...hehe..

harga:bawah rm1500.00,tp kalau moto ok,mungkin aku boleh up skit harga tu..

kalau rasa rendah sangat xpela,aku sabar menanti...(kalau nak yg mahal ada banyak kat mudah@kedai,cun2 plak tu..hehe..)

x urgent pun,tp kalau cepat pun ok gak,sebab duit ada kat tangan,takut terpakai ke benda lain plak.. Laughing
sesapa yg ada,atau tau kat mana boleh dapat,tlg pm atau sms aku,nanti aku belanja teh tarik kurang manis..hehe...

jasa baik anda dikenang,terima kasih... Smile


Last edited by joei99 on Thu Jun 02, 2011 4:09 am; edited 3 times in total

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post  ayiecs on Tue May 31, 2011 8:45 am

huu..cntik la joei...selamat kembali..
hrp2 dpt moto yg diimpikan~ Twisted Evil Twisted Evil

_________________

ayiecs
Forum Marshall
Forum Marshall

Age : 30
Location : Ampang-Wangsa Maju
Humor : kill them with our PV!!

Back to top Go down

Re: moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post  joei99 on Tue May 31, 2011 10:23 am

hehe,mudah2an... Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post  joei99 on Tue May 31, 2011 12:27 pm

kalau ada moto nak sambung bayar pun boleh..deposit kita cerita la cmana... Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post  joei99 on Thu Jun 02, 2011 3:48 am

salam..moto dah dapat,seperti ciri2 yg diatas.. Twisted Evil
trima kasih kepada yg memberi info dan membantu,jasa anda dikenang.. Smile
tuan mod,tlg lock,toce-toce.. Smile

joei99
Corporal frenzy
Corporal frenzy

Location : kl

Back to top Go down

Re: moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post  Sponsored content Today at 12:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum